Till salu inom: ”

avlastningsbord hall säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer ett vitt bord med två lådor som har guldfärgade handtag. Man kan även sätta dit en spegel och två små lådor så blir det ett sminkbord. Själv har jag haft dom sminkbordsdelarna uppe på vinden, och istället använt den som ett avlastningsbord i hallen. Längd: 92 cm Bredd: 40 cm Höjd: 72 cm, Höjd med spegel: 134cm Finns att hämta i nedre Johanneberg! Mvh Lisa
Fint hall- alt avlastningsbord säljes pga av platsbrist. Bordet köptes för ca 2 år sedan i en inredningsbutik i danmark och är i nyskick. Nypris var då 2500 kr. Bordet är i gammal stil men är nyproducerat. Färgen är grå-grön aktig och bordets kanter ser skavda ut för att bordet skall få en fin känsla av att det är gammalt. Bordet har en praktisk låda där nycklar etc kan förvars om det skall stå i en hall. Höjd: 80 cm Djup 40 cm Bredd: 68 cm.
Ny renoverad solid möbel säljes! Den kan användas som hall möbel, avlastningsbord eller vad som helst! Möbeln är målad i vitt och slipad för att få shabby chic stil! Den är inte använd efter renoveringen! Mått H 57 cm D 36 cm B 104 cm Titta gärna på andra annonser jag har ute, sök på shabby shic Kungälv Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ny renoverad solid möbel säljes! Den kan användas som hall möbel, avlastningsbord, bänk eller vad som helst! Observera att den är låg! Möbeln är målad i vitt och slipad för att få shabby chic stil! Den är inte använd efter renoveringen! Mått H 57 cm D 36 cm B 104 cm Titta gärna på andra annonser jag har ute, sök på shabby shic Kungälv Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer två stycken Hemnes avlastningsbord i fint skick. Bredd 35 cm Djup 50 cm Höjd 80 cm Kan bland annat användas som sängbord eller avlastningsbord i en hall. Rymlig låda och ett par hyllor. Pris 500:- för båda pok. Annons kvar så länge bord finns kvar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.