Till salu inom: ”

avlastningsbord altanen säljes

Tidigare annonser till salu

Loungemöbel konstrotting / trädgårdssoffa för utomhus 3 + 1 Säljer min konstrottingsoffa som inhandlades förra sommaren för kampanjpriset 3995:- (ordinarie pris gick då på ca 4995:- ) Jag är jättenöjd med soffan men den tar plats och det blir trångt på vår altan eftersom vi också vill ha ett matbord där. Soffan är svart konstrotting med grå dynor. Varje del kan stå för sig själv men sammansatt blir den en tresitssoffa och en fotpall/avlastningsbord. Soffan har stått inomhus i vinter så den är i mycket god kondition. Dynorna har blivit något blekta i solen men i övrigt är det toppenskick på både soffa och dynor! Obs Endast avhämtning p g a skrymmande storlek. Finns att hämta i Älvsjö och förutsätter att ni antingen kör flera gånger med en kombi eller har ett släp. (vi har släp att låna ut....men endast inom stockholms län och mot en pant).
Sex stycken 5 position stolar med fina dynor, dynor inköpta på Mio förra året. Bordet är 2,3x0,90 m med båda klaffarna uppfällda, avlastningsbord som syns i bakgrunden följer också med i köpet. Det följer även med en monterings bar fotpall till en av stolarna, möblerna har stått på en inglasad altan och är i bra skick. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Gammal härligt sliten fullstor snickarbänk gör som Ernst Kirschtiger, olja in, och ställ den som avlastningsbord bredvid grillen på altan - Klart ! Eller snickra på den förståss ;-) Två skåp för samma ändamål medföljer. Inga mail annons kvar - bänken kvar snickarebänk snickarbänk snickare snickar bänk Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Röd lampa i metall från IKEA. Med små hål som ger en mjuk och skön belysning. 70 kr (Nypris 199 kr) Lejongul ryamatta retro, gjord i Finland. Varumärke REN NY ULL. 82 x 160 cm. 300 kr Svart avlastningsbord med handtag (praktisk som brickbord, exempelvis på altan/balkong). IKEA. Utnyttja även underredet. Där kan man lägga ett hyllplan till. 100 kr Gröna bord, lagom som sängbord eller på sidan av en soffa till exempel. 300 kr för båda
Snygg serveringsvagn i hög kvalité som även passar som avlastningsbord i uterummet/på altanen. Övre plan går att använda som bricka. Mycket fint skick. Ring Rickard.