Till salu inom: ”

avlastningsbänk kök ikea säljes

Tidigare annonser till salu

Vi säljer vårt rullbord som är köpt på IKEA för ca 2 år sedan pga platsbrist. Vi är mycket nöjda med rullbordet och har haft stor nytta av det. Bordet har använts som avlastningsbänk i köket i vår förra lägenhet i ca 1,5 år, men har sedan vi flyttat förvarats i förrådet. Om rullbordet: Massiv björk Längd: 100 cm Bredd: 43 cm Höjd: 90 cm 2 st lådor som går att dra ut från båda hållen. 2 st hjul på två av benen. Några smårepor förekommer.
jag säljer nu mitt välvårdade Bonniers stora lexikon. jag vill ha 300 kronor för Bonniers stora lexikon som består av 15 fina böcker. jag säljer också min fina avlastningsbänk ifrån IKEA med ek skiva 60x50x85 m med hjul. jag vill ha 600 kronor för denna. Det finns också ett fint vårdat camping kök som jag säljer för 75 kronor. Hör gärna av er om ni undrar något mer. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Pga flytt säljer vi vår skänk och spegel. Spegeln är brimnes spegel med förvaring från ikea. Den är ett år gammal och i mycket bra skick. Nypris 599kr, nu 200kr. Skänken är i ek och har använts som avlastningsbänk i köket. Den har en svart fläck till vänster på bänkskivan men är annars i bra skick. Pris 200kr. Möblerna finns att hämta i årsta och priserna är prutade och klara.
IKEA:s "Förhöja rullbord". Praktisk extrayta i köket/verkstaden. Bra förvaringsmöjligheter med både hyllor och lådor. Gott skick. Säljes pga. ommöblering i köket. L: 100 cm B: 43 cm H: 90 cm
IKEA NORDEN serien, den mindre avlastningsbänken. Nypris 1295:- Säljes nu för 400:- vid snabb affär. Det är i bra skick, ca 2,5 år gammalt. Jag har oljat in det ett flertal gånger under åren. Det går (och har) skurit med kniv på det, det syns dock inte speciellt mycket. Rejält bord med andra ord! H: 90 cm B: 100 cm D: 43 cm