Tidigare annonser till salu

Hej. Jag säljer nu min eu-moped på grund av att jag har tagit körkort och jag har nu bil som jag kör istället för mopeden. Mopeden passar lika bra vuxna som ungdommar för den är lite större än vad de flesta mopeder är. Den har gått 374 mil. Den är mycket välskött, inge rost, larm, skedja, styrlås. En dosa som man kan starta, slå av, larma och avlarma med. Utagen mitten av 2008.
Butikslarm: Larmbågar, säkerhetsboxar m.m 2st larmbågar med kundräknare ca 105st larmmoduler (svarta) 2st avlarmare (sitter vid kassan) ca 30st säkerhetsboxar till Nitendo DS spel ca 10st säkerhetsboxar till digital kamera ca 84st säkerhetsboxar till Ps3/BluRay ca 140st säkerhetsboxar till DVD/Pc spel ca 60st säkerhetsboxar till DVD serie box (3st dvder) ca 33st säkerhetsboxar till DVD serie box (5st dvder) ca 90st säkerhetsboxar till minneskort Objektet säljes till högstbjudande via onlineauktion på www.ps.nu Följ länken för mer info.
3st larmbågar & 10st övervakningskameror för butik. 3st larmbågar Shopguard exkl. nätadapter (24V) Model: Juniorguard series AND0820CTXI Höjd: 165cm Inkl. en låda med larmbrickor (100-tals) & avlarmare 10st övervakningskameror Panasonic Mod: WV-CF284E , 12/24V in 9st har varit monterade inomhus och är i nyskick. En kamera har varit monterad utomhus men ser OK ut. Objekten säljes till högstbjudande via onlineauktion på www.ps.nu Följ länken för mer info.
Nu ska jag sälja ett par larmbågar från cross point security, som jag endast använt i 18 månader. Det som ingår är de två larmbågarna, 500 st larmbrickor 4cm i diameter och en avlarmare. Jag köpte systemet för ungefär 35 000 SEK, jag skulle nu vilja ha 6500 SEK för det. Larmet finns att hämta i Falkenberg, om du har några frågor så är det bara till att höra av sig.
Komplett varularm , med två larmbågar. med plats för reklam inuti, avlarmare, larmetiketter. använt i ca 6månader. program för pc för att få fram statistik, rapporter mm. Samma larm som sitter hos bla Järnia och Lindex. Nypris ca 50 000 kr jag vill ha 20.000kr för mitt paket. jag har också en kassalåda för pc/kassa samt streckkodsscanner, LG touchskärm, samt Epsons finaste kvittoskrivare - allt till fynd pris!