Till salu inom: ”

avlånga fönster säljes

Tidigare annonser till salu

Härlig lägenhet på översta våningen med balkong i sydvästläge med sol långt in på kvällarna under sommarperioden. Sovrum mot lugn innergård. Lägenheten renoverad för något år sedan, med nya ljusa ytor. Parkett i vardagsrum och ljusa fräscha linoleummattor i övriga rum. Vitvaror i köket utbytta i samband med renoveringen, med fräsch spis, kyl och frys. Bevarad men uppfräschad köksinredning från 50-talet ger en mysig stämning i köket. Badrum med badkar, wc och tvättställ, ljust och fint med fönster. Vardagsrummet är avlångt med möjlighet att dela in rummet i två avdelningar. Kan ge en möjlighet till ytterligare en avskild sovplats. Tre inbyggda garderober med överskåp ger bra förvaring. Stort vindsförråd och källarförråd (matkällare). Endast 6 hyresgäster i trappuppgången, trevliga!
Avlång lägenhet med högt i tak, öppen planlösning mellan kök och och vardagsrum med trägolv och rakt igenom utom i sovrum och 3:e rummet. Alla fönster mot innergård. Helkaklat badrum med dusch. Köket är modernt med spis med keramikhäll halv kyl&frys, en bra fläkt och gott om skåp och lådor. Stor garderob i sovrum som går att gå in i. Utgång till vind som leder till liten mysig takterrass. Ligger på 5 vån. hissen går dock bara till 4:e. Lägenheten är inte gammal max 10år, ljus, fin och modern även om det börjar bli dags för lite ny färg på dom vita väggarna. OBS!! lägenhetsbyte 3 mars
planlösningen ser ut som följande: Avlång hall med litet städskåp och intergrerade garderober. Köket är beläget till höger med utsikt mot innergården och har spis från 2007. Mitt emot köket ligger vardagsrummet med utsikt mot älvsborgsbron, delar av eriksberg samt hamninloppet. (Bör ses vid solnedgång!) Sovrummet ligger vägg i vägg med köket och har fönster mot innergården. Alla rum har parkett utom köket. Badrummet/toaletten ligger i slutet av hallen. Det finns möjlighet till garageplats, lämnar dock reservation för eventuell kö. Mycket goda goda förbindelser med spårvagn 3,9 och 11 som går precis utanför porten. Nära till livsmedelsbutiker, såsom hemköp och Lildl på stigbergstorget. Gångavstånd till slottsskogen. (ca 5-10min)
Städar garaget och vill därför bli av med en paraplyvagn som man kan fälla ihop och ta med sig. Blir ett avlångt paket som är smidigt att ha med sig på resor. Under paraply-vagnen sitter en nätpåse som man kan ha grejer i, samt ett tak med fönster i så man kan se ner när barnet sover. Man kan även fälla ner ryggdelen om barnet vill sova. Är i ok skick, men använd. Märket på paraply vagnen är Body-travel. Köpt på babyproffsen i Skövde. Pris:200kr
VI INVÄNTAR PÅ BESKED OM ETT BYTE DÄR VÄRDARNA SKALL SÄGA SITT OCH AVVAKTAR DÄRMED MED EV ANDRA BYTEN TILLS VI FÅTT SVAR. TACK FÖR VISAD FÖRSTÅELSE. OBS! Vänligen klicka bara "ja" om ni verkligen är intresserade av byte!!! Central etta vid korsvägen. Bra kommunikationer, mataffärer, restaurang, nöjen och naturpark i närheten. Lägenheten har ett stort kök med matplats för minst 4 personer. Avlångt vardagsrum där sovdel lätt kan avskiljas. Gångbar klädkammare med bra förvaringsutrymmen. Lägenheten ligger en trappa upp, samtliga fönster mot lugn innergård.