Till salu inom: ”

avgasrör till skyteam st50 säljes

Tidigare annonser till salu

Jag har en Skyteam ST50 EU-moped. Det sitter en 125cc crossmotor på den. Det följer med en likadan reservdelsmotor. Mopeden startar inte. En ny tändspole kostar runt 200kr, byt den och ni får en grymt snabb och rolig moped. Kåporna är rätt slitna med dom duger. Annars är den i fint skick. Jag vill ha 3000 kr för mopeden. Kan även tänka mig att byta mopeden eller annat kul. Kom med förslag. OBS!! På bilderna är inte kåporna på.
Tja nu är det dags att sälja min trogna tjänare så jag har haft i 2 år nu eftersom jag börjar med bilkörkortet och det inte är så billigt. Som sagt det är en Skyteam st50 årsmodel 09 Den har körts 5746km Den har sportluftfilter pga att orginal filtret var sönder när jag köpte den. Det är 4takt motor. Ramen är förstärkt så man kan ochså sätta dit en större motor. Den har aldrig varit trimmat men går snabbare än den ska , max fahrt är väll en 76km/h. Böt för inte så länge sen också motoroljan, ny kopplingsvajer sitter på. Det fås även med en låda med lite extra dela till den. Mvh Collin
Tja! Säljer nu min fräscha crossmoped. Orsaken är att jag ska ta körkort och ska skaffa en bil istället. Jag har haft mycket kör glädje av denna moppe, väldigt skön och kul att glida runt med :) Den har ett aggressivt utseende samt ett riktigt härligt ljud! 4-takt - Bensinsnål och man behöver inte blanda olja tillsammans med bensinen, bara att tanka och köra på! :) Ena bakre blinkers måste fixas och den högra sidospegeln är borta, men allt detta kan man fixa själv jätte lätt. Lite extra fakta: Märke: Skyteam ST50 Årsmodell: -07 Slagvolym: 49 kubik Motortyp: 4-takt Växlar: 4 st Start: Elektrisk / Kickstart Bränsletank kapacitet: 10 liter Denna moped är lite större än de andra och funkar perfekt om du är lång men funkar dessutom för er andra. Kontakta mig via mobil 0707824084 (har Tele2) eller skicka mail, spelar ingen roll :)
Säljer nu min Eu moppe av modell Skyteam st50 Supermotard! Den är i bra skick men har några småskavanker. Den har för nuläget ingen backspegel heller som kan ses på bild. Den är inte inte trimmad, men avgasrenaren är borttagen som gav lite mer fart, samt original drev är på. Har ändrat baklampa och bakre blinkers till ett par som är mycket snyggare än original. Övrigt 4-Takt "kolfiber" plastkit Bränslesnål! startar alltid elstart och kickstart går bra i motorn pris kan diskuteras ! Maila eller kontakta för mer bilder eller info! är vanligtvis i skola på dagarna så svarar kanske inte innan 15:30.
Skyteam 2007:a EU 4-takt säljes. 600 Mil 55km/h Digitalmätare Elstart Nytt tändstift , Nytt luftfilter , Ganska nytt framdäck. Allt fungerar. Batteri urladdat men finns så man kan testa. Avgasröret läcker lite så det skallrar lite vid högre varv. Försvinner när man sätter lite press på det. Papper finns. Hämtas i Gråbo , Lerums kommun 3900:-