Till salu inom: ”

avgasrör cpi sm säljes

Tidigare annonser till salu

Tjenare, nu var det dags att sälja moppen. Den är i fint skick och den är sparsamt körd. Jag är andra ägaren på moppen, och den har rullat 332 mil. I höstas så var moppen inne på service, och de gick igenom motor och bytte lite oljor osv. Det som är värt att nämnas är att den har lite bortskavd färg på stänkan, en liten buckla under avgasröret som inte påverkar effekten någonting, och att elstarten ej fungerar. Den startar nästan alltid på första kicken och den går fint i motorn. Vid köp så kan crossplattan på bilden fås med om så önskas. Hör av dig om det är något du vill veta. Jag kollar mailen dagligen, och kan nås på mobilen större delen av eftermiddagarna & kvällarna. Måns.
Hej. tänkte nu sälja moppen. Den har gått 622 mil och rullat på fint de milen jag åkt inget som krånglat. Jag har bara haft den till att åka till sommarjobbet 4 veckor förra sommaren och 4 veckor den här sommaren. det sitter ett effekt avgasrör på den som går bra och låter lite. Alla orginal delar medföljer. mvh Andreas. smsa/ ring för mer info.
tjena! säljer min cpi sm med 08 motor. Har gått mycket bra alltid varit orginal! Problemet är att den startar men är svår att hålla igång! har en aning om att de är förgasaren som är problemet! 08-motorn har gått 500mil. Fixar man detta problem får man en väldigt bra moped. kan jämföras med derbi, gilera, rieju! medföljande delar är : -07motor, överliggande avgasrör(cpi orginal) ,bakre orginal kåpor vita och lite annat smått. hör av dig om du undrar över något. mvh kalle!
Hej! Då var det dags att sälja min moped. Det är en Cpism, årsmodell 2008. Den har endast rullat 700 mil! Just nu är den lite trimmad, har dragit pluggen i avgasröret och satt på ett lite större framdrev. Alla originaldelar medföljer. Har precis bytt batteri, alla olika oljor och vätskor, kedja, framdrev och vissa packningar så den är i mycket fint skick. Den startar och går mycket bra! Den ser mycket bra ut tycker jag, har fått många komplimanger om att den är snygg och skön att köra! Tveka inte på att höra av dig!!
Säljer nu min moped efter mycket tänkande ska byta upp mig lite grann nu då, men lite kort Info Nybytt: Bakblinkers Framdrev Följer med nytt bakdrev Kedja Den har digital hastighets räknare, elstart, Lite stylad med klistermärken neonrör, turbokit effektrör men röret är pluggat så den har ingen effekt utan blir som ett vanligt avgasrör Nu till det negativa det är lite repor på framskärmen och lyskåpan och bakbromspinnen är böjd men bakbromsen funkar fint endå, Pris 12,000