Till salu inom: ”

avgaslock regnskydd vipphätta säljes

Tidigare annonser till salu

Vagnen är i fint skick och använd av ett barn, född mitten av november 2010. Färg på chassit, ligg -och sittdel är svart. I priset ingår liggdel, sittdel och ett regnskydd för liggdelen. Svart skötväska medföljer om så önskas. Vagnen finns att hämta i Hammarby Sjöstad. Om vagnen Sittdelens ryggstöd justeras steglöst från upprätt läge till liggläge och fotstödet kan ställas i tre olika lägen. Du kan enkelt ändra sittdelen från framåtvänd till bakåtvänd, även med barnet i, du kan till och med fälla vagnen med sittdelen på! Liggdelen är kompakt men har mycket utrymme för ditt barn. Den tas lätt av chassit och bärs med i de dolda handtagen. Den har fötter som gör att den står stadigt på marken och inte blir blöt eller smutsig undertill. Mer info finns på http://www.brio.se/sv-SE/To_Go_Stroller/BRIO_Go.aspx
Komplett spjälsäng, modell från ikea. Vit, enkel och snygg. Träbotten som går att ha på 3 olika höjder. Kan användas från födseln. Riktig resårmadrass, bäddmadrass, spjälskydd och gungtassar (brio) ingår. I fint skick! Spjälsäng - 500 kronor Bärstol från Haglöfs. Bästa med modellen är att den är väldigt enkel, tar inte mycket plats och är lätt att ha med. Inte för den som skall vandra i dagar kanske men perfekt för långpromenader i skogen eller på stan. I fint begagnat skick. Bärstol - 250 kronor Genomskinligt regnskydd till syskonvagn dubbelvagn tvillingvagn av typen babytravel dublin eller liknande. För två sittdelar. Använt ett fåtal gånger så i princip nyskick. Regnskydd - 100 kronor Hör gärna av dig för fler bilder/frågor!
Säljer vår välbehållna och fräscha 2010 modell babyjogger pga behov av syskonvagn. Vagnen fungerar utmärkt för såväl mindre bebisar som till 3 åringar. Fälls ihop via den sk quick-fold teknologin (se bild). Det bästa med vagnen anser jag är: 1. extremt lätt att fälla ihop och smidig 2. rymlig och skön för barnet att både sitta och sova i. 3. Suffletten, som skyddar mot både sol och vind. I priset ingår även regnskydd Ordinarie pris 4200kr
Förhindrar regn och smuts att komma in i avgasröret. Finns för rördiameter från 2,5 tum till 6 tum. Förzinkat eller kromat. Pris från 250 kr ex moms. Vi har även stort sortiment av övriga delar till avgassystem, ladda ner katalog från vår hemsida.
Förhindrar regn och smuts att komma in i avgasröret. Finns för rördiameter från 2,5 tum till 6 tum. Förzinkat eller kromat. Pris från 250 kr ex moms. Vi har även stort sortiment av övriga delar till avgassystem, ladda ner katalog från vår hemsida.