Till salu inom: ”

avfuktare säljes

Tidigare annonser till salu

Nästan oanvänd avfuktare Woods WCD4C med kondensatorpump WCD4Pro är en avfuktare för byggen. Denna avfuktare har en extremt hög kapacitet, upp till 50liter/dygn och klarar ytor upp till 400m². De är utmärkta för att torka all form av vattenbaserade lösningar så som målarfärg etc. Maskinen har inbyggd kondensvattenpump för att snabbt och enkelt kunna leda av vattnet. Nypris ca 18000 kr Läs mer på: http://www.tesscandinavia.se/broschyrer/avfuktare/Produktblad/WCD4%20A4-blad.pdf
Säljer här våran avfuktare så gott som i nyskick eftersom vi sålt vårat hus och inte är i behov av den längre. Märke: KCC820EA Kapacitet: 20 l/dygn Tankvolym: 3,0 l Effektupptagning: 300 W Spänning: 240/1/50 V/PH/Hz Mått (hxbxd): 598x400x215 mm Vikt: 16 kg Vi köpte den på Åke Lindgrens butik Lycksele ca:4000kr Så gott som nyskick. Vid snabb affär är vi nöjda med 2000kr för d
Avfuktare med större kapacitet än de vanliga för hemmabruk. Utmärkt avfuktare att använda till att torka tvätten med, god nog att torka hela källaren eller krypgrunden. Klarar upp till 190 m2. Använd under ett par månader i samband med husbygge 05/06 därefter oanvänd. Detta är en Kanadensiskt tillverkad kvalitetsprodukt. Info, bruksanv,broschyr, finns under denna länk http://www.tesscandinavia.se/produkt/avfuktare/ds36.htm Rek. nypris 5499, mitt pris 2500:- något billigare vid mycket snabb o smidig affär.
Hyrtorkar i Sverige AB hyr ut produkter för hantering av vattenskador och fukt, vi har ett stort urval av avfuktare för många olika typer av vattenskador. Våra kunder väljer själva vilken tidsperiod de vill hyra våra maskiner. Som kund får du själv välja om du vill hämta maskinerna på vårt lager i Tyresö alternativt levererar vi maskinerna dit du önskar. Vi kan snabbt leverera maskiner till stora delar av landet. Självklart ger vi mer än gärna tips och råd för hur olika produkter bör användas för att torka en vattenskada snabbt, tyst och energisnålt. Kontakta oss för mer information om produkter och priser.
En mycket bra avfuktare i gott skick. Tack vare sin stora luftgenomströmningskapacitet är Wood's DS15 en optimal krypgrundsavfuktare. Den kan på ett effektivt sätt få cirkulation på luften, även i utrymmen som det är lågt till tak (t.ex. en krypgrund). Ledande hustillverkare i Sverige bygger in DS15 i krypgrunden som standard vid nybyggnationer. DS15 fungerar givetvis bra att använda i andra utrymmen än just bara under en krypgrund, så som i källare, garage eller på vindar.