Till salu inom: ”

avfuktare munters m120 säljes

Tidigare annonser till salu

Avfuktare - byggtork - professionell maskin från Munters M120 med flexibel slang för utluft. Nypris ca 30 tusen. Köpte min begagnad för några år sedan eftersom det var billigare än att hyra en maskin för att fixa fukt från en vattenläcka! Fungerade perfekt - allt torrt. Köpte den för 5 000 inkl moms och det kan jag sälja den för - alt bud.
Rotor till avfuktare Munter M120 och M 100 Ny i kartong
Proffsavfuktare perfekt för stora krypgrunder,lagerhallar,klimatrum eller lagårdar.Produkten är oanvänd i kartong har legat i kartongen i ca 7år pga dödsbo.Hygrostat följer inte med men avfuktaren har ett manuellt läge så den går att använda ändå.Den har pluggar på ventöppningarna så inget damm har kunnat tränga in.Hygrostat RH15 eller liknande passar till denna avfuktareMer info om produkten finns på Munters hemsida.
Avfuktare Munters M120 med kondensor och hygrostat säljes då den ej används. Filtren är bytta och den startar och går. Säljes i befintligt skick. Mer info på munters hemsida: http://www.munters.se/sv/se/produkter-tjanster/Division-Luftbehandling/Avfuktare/MMGMHMCS-series/?Product=DFA69CD6-D7C3-4E5C-B26B-C5502A2111ED Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
MuntersM120 sorptionsavfuktare i bra skick säljes.. OBS:BVSA luftavfuktare avfuktare