Till salu inom: ”

avfuktare coop säljes

Tidigare annonser till salu

Tvåa på 47 kvadrat på Söder, Vasavägen 9A, med låg månadsavgift (1510 kr ), i en liten förening med stabil ekonomi. Köket har rostfri kyl/frys samt diskmaskin och kolfilterfläkt. Nyslipat parkettgolv i vardagsrummet. 2 inbygda garderober, en i hallen och en i sovrummet. Stadsnät är installerat i lägenheten. Till lägenheten hör även ett vindsförråd och 2 källarförråd. I månadsavgiften ingår en parkeringsplats med motorvärmarskåp och en digitalbox med ca 20 kanaler från Tele2. Tvättstugan i huset har en ny tvättmaskin, en torktumlare samt torkrum med avfuktare, det är lätt att få tvättider och man kan boka fler tider efter varandra om man behöver lite mer tid. Det finns 2 gästparkeringsplatser för besökare. Taket på huset är bytt för ca 3 år sedan. Väggen ut mot gatan är ljudisolerad fönsterrutorna lockså, så man hör ytterst lite av trafiken utanför. Läget är perfekt, nära till Sveaplan och till Coop triangeln, 200 m till dygnetrunt öppen bensinstation. 10 minuters promenad till centrum. 5 min till sjukhus och vårdcentral.
Tvåa på 47 kvadrat på Söder, Vasavägen 9A, med låg månadsavgift (1510 kr ), i en liten förening med stabil ekonomi. Köket har rostfri kyl/frys samt diskmaskin och kolfilterfläkt. Nyslipat parkettgolv i vardagsrummet. 2 inbygda garderober, en i hallen och en i sovrummet. Stadsnät är installerat i lägenheten. Till lägenheten hör även ett vindsförråd och 2 källarförråd. I månadsavgiften ingår en parkeringsplats med motorvärmarskåp och en digitalbox med ca 20 kanaler från Tele2. Tvättstugan i huset har en ny tvättmaskin, en torktumlare samt torkrum med avfuktare, det är lätt att få tvättider och man kan boka fler tider efter varandra om man behöver lite mer tid. Det finns 2 gästparkeringsplatser för besökare. Taket på huset är bytt för ca 3 år sedan. Väggen ut mot gatan är ljudisolerad fönsterrutorna lockså, så man hör ytterst lite av trafiken utanför. Läget är perfekt, nära till Sveaplan och till Coop triangeln, 200 m till dygnetrunt öppen bensinstation. 10 minuters promenad till Eskilstuna centrum. 5 min till sjukhus och vårdcentral.
Säljer i princip oanvänt AC aggregat med kombinerad avfuktning. Fabrikat: Appliances Digital display samt "swing" funktion. Lämplig till ytor mellan 20-40 m2. Inkl utblås slang samt fönster adapter. 2000:- eller högstbjudande. (Nypris på COOP 4995:-)
Avfuktare "Appliance" inköpt på Coop för flera år sedan för 1195 kr säljes nu för 750 kr. Endast använd 1 gång och har sedan bara stått, det blir inte så fuktigt i vår tvättstuga pga att varmvattenberedaren står därinne. Höjd 52 cm, bredd 24 cm och djup 34 cm. Vit på hjul.
Avfuktare Appliance i fulllgott skick lämplig för avfuktning i rum 10 - 15 kvm. Kondenserar och samlar vatten i behållare eller leder till brunn i slang. Inköpt på Coop ca 2008. Lite använd. Höjd 50 cm, bredd cm, djup 35 cm