Till salu inom: ”

avfuktare appliance 2020 säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min grymt effektiva avfuktare av märket Mitsubishi Electric, MJ-E16VX-S1. Denna är testvinnare, och rekommenderas av Råd & Rön. Den har själv avfuktat mitt förra dubbelgarage som var helt i suteräng, för att kunna förvara textilier i detta. Garaget var på 40m^2. Enkel inställning av relativ fuktighet, sen är det bara trycka på knappen, och enkel att tömma på vatten. Nypris på denna är över 5000:- Avfuktaren är använd lite mindre än 1 år. //Per
En Ac/avfuktare med utsugsslang av märket Appliance : model AAC-9tec . Endast använd en varm och fin sommar som AC. Filter är som nytt. Den har bara stått i garaget. Några ytliga repor i plasten och den saknar ett av de åtta spjäll på framsidan. Temperatur kan ställas 17-30 grader. Max kyleffekt : 2,6KW , Max in-effekt 1KW. Ljudvolym mindre än 50db. Avfuktningskapacitet : 26,4 liter/dygn. Bruksanvisning saknas men borde finnas på nätet.
Avfuktare Appliance 2020, 220V anslutning och med endast 380W effektförbrukning. Kapaciteten är 220m3/timme. Maskinen är väldigt effektiv och tyst dessutom tar den väldigt liten plats. Har två stora behållare för lång drifttid samt anslutning för extern slang för permanentdrift. Måtten är 75x22x38cm. Utrustad med tydlig display och vred för önskvärd luftfuktighet samt val för kontinuerlig drift. Nypris ca 2495kr. Avfuktaren är perfekt för tvättstugan istället för energislukande torkskåp/torktumlare.
Appliance 2020 avfuktare säljes, uppsamlingsbehållaren är sprucken, väl fungerande och i gott skick i övrigt.
Hej, Säljer en avfuktare Appliance 2020. Enligt specifikation avfuktar den upp till 20 liter per dygn. Det finns en behållare som man kan tömma, eller så finns det en slang som man kan använda för kontinuerlig drift då den tömmer sig själv.