Till salu inom: ”

avfallskvarn teka säljes

Tidigare annonser till salu

Intra/Teka TR-50.2 Avfallskvarn/Matavfallskvarn i världsklass! Att använda matavfallskvarn är en enkel metod för att hantera köksavfall i hemmet, som spar tid och gör att du slipper bära ner avfallet till soptunnan. Kvarnen kan monteras i de flesta nya eller befintliga diskbänkar (3½" korgventil). Den är enkel att montera och enkel att använda. Dessutom är det hygieniskt att släppa ut avfallet direkt via avloppet och på så sätt undvika bakterier och dålig lukt, ett enkelt sätt att minska mängden deponerat avfall. Rivverk i rostfritt och ljudisolering. Tänk på att du kan behöva komplettera med ventil- och vattenlåsdelar som fungerar för anslutning till din diskbänk. Nypris ca pris 4695.
Minska mängden sopor och bli av med dålig lukt! Med denna avfallskvarn från Teka installeras under diskbänken försvinner den största delen av dina hushållssopor direkt ut med avloppsvattnet. Info 220-240 V 50Hz 370W VOL.. 0.0203 m3 Avfallskvarnen är inte använd helt nytt i orginal förpackning.
Ny avfallskvarn i obruten förpackning! Intra Matavfallskvarn - TR-50.2 Matavfallskvarn i världsklass! Uppgradera köket med Intras matavfallskvarn. Den är både enkel att installera och enkel att använda. Både under matlagningen och efter måltiden kan du kasta matavfallet direkt ner i diskbänken. Du slipper kladd och lukt, och får ett praktiskt och miljövänligt kök. Att använda matavfallskvarn är en enkel metod för att hantera köksavfall i hemmet, som spar tid och gör att du slipper bära ner avfallet till soptunnan. Kvarnen kan monteras i de flesta nya eller befintliga diskbänkar (3½" korgventil). Den är enkel att montera och enkel att använda. Dessutom är det hygieniskt att släppa ut avfallet direkt via avloppet och på så sätt undvika bakterier och dålig lukt, ett enkelt sätt att minska mängden deponerat avfall. Rivverk i rostfritt och ljudisolering. Levereras med tryckluftsströmbrytare. Tänk på att du kan behöva komplettera med ventil- och vattenlåsdelar som fungerar för anslutning till din diskbänk. Artnr:8421152052198 Utvändiga mått i mm 318 x 173 Volym i L 0,98 Avloppsdimension i mm 90-97 Hk 0,5 hk motor V 220-240 HZ 50 Cirkapris i butik: 3000 kr Köparen står för frakten. http://www.intra-teka.com/svenska/koek/diskbaankar/matavfallskvarn/tr-502/
Avfallskvarn till kök eller motsvarande. Monteras under vasken i avloppet. Modell TEKA TR-50.2, 0,5 hp motor, från världsledande Insinkerator. Inkl anslutningar och tryckluftsventil (ej VVS rör). Obetydligt begagnad. Nyskick. Nypris 4.000-5.000 kronor. Hämtpris 1.000 kronor. Frakt tillkommer vid transport.
Teka tr 34.1 endast provkörd vid demo, aldrig monterad! Säljes för att den ej är tillåten inom våran kommun! 1500:- lr bud