Till salu inom: ”

aveny bäddsoffa säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag hyr ut min studentlägenhet i sommar under perioden 4:e juni - 6:e augusti. Lägenheten är centralt belägen med 15 minuters gångavstånd till Avenyn och 1 minuts gångavstånd till spårvagnshållplats Brunnsgatan. Området är väldigt lugnt och lägenheten välisolerad. Lägenheten är mycket välplanerad med stort kök, stor toalett samt rymlig garderob. Den är ljus, charmig och ligger på andra våning. Jag söker en skötsam person alternativt ett skötsamt par då bäddsoffa finns till förfogande i den möblerade lägenheten. Är du intresserad så kontakta mig via e-post och berätta lite om dig själv och om dina planer inför sommaren!
Trevlig etagelägenhet finns att hyra i vackra lugna Örgryte/Kålltorp under Partille- eller Gothia Cup. Två sovrum och två vardagsrum med bäddsoffa och plats för extrasängar. Diskmaskin. Liten härlig balkong i väster. Egen parkeringsplats finns. Nära till Liseberg och Avenyn, ca 8-10 min. med spårvagn. Restauranger, mataffärer och minigolf i närheten. Delsjön med sjöar på promenadavstånd. Hyr helst ut till familj, hund är ok då vi själv har bl.a. hund. Skriv och berätta om er och hur många ni beräknas vara och när ni behöver tillgång till lägenheten.
Jag hyr ut en fräsch etta, som ligger intill Kapellplatsen och Gibraltargatan - endast ett stenkast från Avenyn. Jag är borta juni till någon vecka in i augusti. Hyran ligger på 4500kr/mån men det kan diskuteras beroende på hur länge ni vill bo i lägenheten. Internet ingår. Det finns en 120 säng och en bäddsoffa, TV, kök i hallen och ett rymligt badrum. Tvättstuga ligger på samma plan. Lägenheten har fransk balkong och det är kvällssol samt en fin utsikt över staden. Maila mig så ringer jag tillbaka. Vänligen, Emma
Fräsch lägenhet mitt i centrala Göteborg hyres ut veckovis under sommaren. Lägenheten är en stor 1:a med sovalkov (140cm säng) och en 140cm bäddsoffa. Fullt utrustad köksdel, barbord med fyra stolar, badrum med dusch, möjligheter att tvätta. Avstånd till platser/aktiviteter i Göteborg: Brunnsparken/Nordstan - 4 min gång Avenyn - 10 min gång Liseberg - 10 min m. spårvagn Slottsskogen - 15 min m. spårvagn Södra skärgården - 40 min m. spårvagn/båt pris 3500-4000
Hyr ut min tvåa i Göteborg tre nätter 1-4 juli. Lägenheten är fullt utrustad med kök, badrum och balkong med utsikt över staden. Det finns en 140 cm säng, en 90 cm säng samt en bäddsoffa på 140 cm. Flera spårvagnar som går in till centrum och tar ca 10- 15 min till Avenyn. Hyra för tre nätter: 3500 kr och betalas direkt vid ankomst. Plus en deposition på 2000 kr som återfås vid avresa. Skriv ett mail och berätta vilka ni är så hör jag av mig.