Till salu inom: ”

avelstik chihuahua till salu säljes

Chihuahua

Norrköping
Chihuahua

Avesta
Chihuahua

Eskilstuna

Tidigare annonser till salu

Brtti är 1 år gammal och väger 2.5 kg. , Hon är snäll, inte skälig, älska gå ut på promenader. Hon är en försiktig/reserverad liten tik som tycker om mys (helst i ditt knä/säng). Har inget emot snälla småbarn. Blivande hem ska vara varaktig livet ut. Ingen blivande avelstik! Hon hade inga valpar en. Hon har stamtavla och är helt frisk. Sista veterinär besök 16.06.11 Reg, Vacc, vet bes, och avmaskad. Vi säjer henne på grund av flytt och brist på tid. Ring om du är seriös intresserad.
Mycket trevlig avelstik/familjemedlem säljes. Hon är lekfull och älskar barn, finns ingen snällare än denna fina tik... Hon blev mamma i december 2011 för första gången, med tre valpar. Självvalpande, mild och stabil i alla lägen! Reg SKK : S56658/2008 Utställd med fina resultat! Gillar agility, provat kantarellsök, och lite spårning m spårsele! Säljes pga förändrad arbetssituation, mycket noga med blivande hem!
Hejsan. Här finns en chi tik på strax över året. Givetvis reggad i SKK. Vikt ca 1.65kg Hon önskar komma till ett lugnt hem. Hon är en försiktig/reserverad liten tik som tycker om mys (helst i ditt knä/säng). Har inget emot snälla småbarn då det finns ett yngre barn där jag bor nu. Blivande hem ska vara varaktig livet ut. Ingen blivande avelstik!!! Mimmi är född okt 2009.Hon har patella 3/1. På det hö benet som hon fick en 3:a på blev hon opererad i nov 2010. Hon mår bra i benen nu men jag vet inte hur det kommer att bli i framtiden.Hon är en bra vakthund som varnar som sig bör inne/ute då chihuahuan är framavlad för vaktning. Dock är hon inte så gammal så det går säkert att tränas bort för den som vill det.Återigen obs inte till avel.OBS!!! Läs på ang patella/chihuahua INNAN ni hör av er. Om ni inte är seriöst intresserade och \"bara\" är nyfikna vänligen hör inte av er till mig!!!!! En massa sms/mail fram/tillbaka som inte leder någonstans mer än tids spill är jag inte intresserad av. Hunden kommer att vara nybesiktigad innan flytt härifrån... Mitt mobilnummer för seriöst intresserade är 070 40 30 641VeterinärbesiktadVaccinerad.Chipmärkt.Avmaskad.Hundbädd m,m.medf.Reg i jordbruksverket.
CHIHUAHUA valp SKK-RegistreradeHejsan. Här finns en chi tik på strax över året. Givetvis reggad i SKK. Vikt ca 1.65kg Hon önskar komma till ett lugnt hem. Hon är en försiktig/reserverad liten tik som tycker om mys (helst i ditt knä/säng). Har inget emot snälla småbarn då det finns ett yngre barn där jag bor nu. Blivande hem ska vara varaktig livet ut. Ingen blivande avelstik!!! Mimmi är född okt 2009.Hon har patella 3/1. På det hö benet som hon fick en 3:a på blev hon opererad i nov 2010. Hon mår bra i benen nu men jag vet inte hur det kommer att bli i framtiden.Hon är en bra vakthund som varnar som sig bör inne/ute då chihuahuan är framavlad för vaktning. Dock är hon inte så gammal så det går säkert att tränas bort för den som vill det.Återigen obs inte till avel.OBS!!! Läs på ang patella/chihuahua INNAN ni hör av er. Om ni inte är seriöst intresserade och "bara" är nyfikna vänligen hör inte av er till mig!!!!! En massa sms/mail fram/tillbaka som inte leder någonstans mer än tids spill är jag inte intresserad av. Hunden kommer att vara nybesiktigad innan flytt härifrån... Mitt mobilnummer för seriöst intresserade är 070 40 30 641VeterinärbesiktadVaccinerad.Chipmärkt.Avmaskad.Hundbädd m,m.medf.Reg i jordbruksverket.
CHIHUAHUA valp SKK-Registrerade Hejsan. Här finns en chi tik på strax över året. Givetvis reggad i SKK. Vikt ca 1.65kg Hon önskar komma till ett lugnt hem. Hon är en försiktig/reserverad liten tik som tycker om mys (helst i ditt knä/säng). Har inget emot snälla småbarn då det finns ett yngre barn där jag bor nu. Blivande hem ska vara varaktig livet ut. Ingen blivande avelstik!!! Mimmi är född okt 2009.Hon har patella 3/1. På det hö benet som hon fick en 3:a på blev hon opererad i nov 2010. Hon mår bra i benen nu men jag vet inte hur det kommer att bli i framtiden.Hon är en bra vakthund som varnar som sig bör inne/ute då chihuahuan är framavlad för vaktning. Dock är hon inte så gammal så det går säkert att tränas bort för den som vill det.Återigen obs inte till avel. OBS!!! Läs på ang patella/chihuahua INNAN ni hör av er. Om ni inte är seriöst intresserade och "bara" är nyfikna vänligen hör inte av er till mig!!!!! En massa sms/mail fram/tillbaka som inte leder någonstans mer än tids spill är jag inte intresserad av. Hunden kommer att vara nybesiktigad innan flytt härifrån... Mitt mobilnummer för seriöst intresserade är 070 40 30 620 Veterinärbesiktad Vaccinerad. Chipmärkt. Avmaskad. Hundbädd m,m.medf. Reg i jordbruksverket.