Till salu inom: ”

avelskalendern hundra hundar säljes

Tidigare annonser till salu

Kan du av någon anledning inte ta hand om din ögonsten längre? Jag är en studerande tjej som är på jakt efter en fyrbent kompis att gå på äventyr med. Bor i lägenhet på första våningen, men har bara ett par hundra meter till skog och natur! Utlovar dagliga långa skogspromenader och är även intresserad av att träna lydnad eller agility. Jag har haft hundar hela min uppväxt och varit både dagmatte och dogwalker. Föredrar alltså en hund som vill springa en runda längs elljusspåret och ta en rejäl promenad. Jag vill inte ha en valp, utan hunden ska helst vara mellan 1-5 år. Hunden måste klara av att vara ensam tre-fyra timmar om dagen när jag går på föreläsning. Jag är också intresserad av foderhundar. Mejla och berätta om din hund och nämn varför du inte kan ta hand om henne/honom längre. Jag vill att hunden veterinärbesiktas innan köpet. Hoppas vi hörs!
System Hundra Pejl. Nu är orginalet tillbaka i ny version! System Hundra är den optimala pejlen för kuperad terräng. Som standard finns även rörelseindikator som visar när hunden är i rörelse. (Olycksvarnare) Skallindikator finns som tillbehör. På mottagaren finns även uttag för öronsnäcka. OBS! Finns nu endast i kanal 4-12 Frekvens: 151-152 MHz Kanaler: 12 st. Brukstemp: -25oC till +50oC Mottagare (Rx891): Vikt: ca 350 gram Mått: Drifttid: ca 20 timmar Batteri: 1st 9v alkaliskt Sändare (Txd6): Vikt: ca 140 gram Mått: 67x40x32 mm Drifttid: ca 500 timmar Drifttid skallindikator: ca 300 timmar Batteri: 1 st AA (Lithium 7,2V)
Dvärg Pomeranian 9.v gammal hundra procent renrasig Så det börjar bli dags för ett nytt tryggt, kärleksfullt och livslångt hem. Valpen är helt bedårande och har väldigt fint psyke Han är van vid andra hundar, barn och katter, Han van att äta torrfoder och börjat pottränas Vid leverans så är han Vaccinerad, Chipmärkt, Avmaskad, Veterinärbesiktigad, Och så får man med mat,koppel och en snuttefilt till han Pris:10500kr Hundvalpar måste vid försäljning vara äldre än 8 veckor och kosta minst 500 kr
Upnose. 1 uppl. 2009. Inbunden. 15,5x21,5cm. 600 gram. Nyskick. Denna bok är signerad av Bengan "Vacker tass ! Bengan" med illustration i form av ett tassavtryck. Slut på förlaget.
Upnose Förlag. 2009. ca100 s. Inbunden. 15x21cm. 540 gram. Nära nyskick.