Till salu inom: ”

avdelare hund säljes

Avdelare
F
Avdelare
F

Tidigare annonser till salu

4WD, ABS bromsar, ACC/Klimatanläggning, 6-CD-stereo, Dragkrok, Motorvärmare & kupeuttag, Eluppvärmd framruta, Airbag förare & passagerare, VDC Antisladdsystem, Antispinn, Traction control,Elhissar fram och bak, Elspeglar, Elstol förare, Eltaklucka Panorama, Farthållare, Fjärrstyrt c-lås, Alu fälgar både sommar och vinter, Multifunktionsratt, Rails, Skinnklädsel, Spoiler bak, Xenonstrålkastare, Automatisk nivåreglering, Avdelare för 2 hundar i bagage, bagagematta, Ruta fram bytt för en månad sedan.Svensksåld och En ägare, Komplett ifylld servicebok m alla servicar utförda, den sista per 1 september,Bilen är i Mycket gott skick
Robust hundbur till V70 -05 säljes pga bilbyte. Köpt 2012-07 Tvådelad där ena delen är lite mindre än den andra. Avdelaren går att montera ner så man får en stor bur. Säljs med 4 spännband, hake till bakluckan så man kan ha den öppen och en liten vattenskål som går att hänga upp. Har haft en Dvärgpinscher i den "lilla" delen. Amstaffen på sista bilden är en stor hane på ca 35 kg och han får plats i den lilla delen om han är ensam i den. OBS!!! Hundarna på bilden är INTE till salu!! Burens mått: 108x96x73 Nypris idag 5900kr
Stabil och säker hundgrind till bil med plats för 1-2 hundar med 2 dörrar säljes. Avdelare finns för att lätt dela grinden i två delar Båda dörrarna går att låsa och dämpas av en gasfjäder. Grinden är krocktestad av SP, Statens tekniska forskningsinstitut. Använd i mindre än ett år. Grinden monteras utan påverkan på bilen och passar de flesta bilar. Med detta hundskydd i bilen kan både du och hunden känna er trygga! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Går bra i motor och låda. Dragkrok, AC, farthållare, elhissar, mm. JVC dubbel din stereo med USB och AUX utgångar på framsidan med fjärrkontroll. Kamrem bytt vid 19000 mil. Hund/lastgaller med avdelare och en grind Volvo original sitter i. se bild. Rostfläckar och matt i lacken. Bakre lambdasonden behöver bytas men påverkar inte motorns gång. Endast sommardäck. Finns i Gnesta. OBS! Mailkontakt både vid frågor och intresse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Dubbelbur för hund av märket Robust, nypris ca 6000 kr Måttanpassad till en Peugeot 307 Kombi, imbyggd för att passa en Peugeot 308SW men passar även andra bilar. Svart lackerat stål med borttagbar avdelare, så att dubbelburen enkelt kan göras om till en stor enkelbur. Evakueringslucka på baksidan. Lås på dörrar som inte skramlar och som kan låsas med hänglås. Mått: Bredd: 99cm Djup: 90cm Höjd: 80cm Originalkvitto finns!