Till salu inom: ”

avant s12 kamera säljes

Tidigare annonser till salu

Kamera med 12 MP, 4x optisk zoom, 3 tums LCD display, ansiktsigenkänning och bildstabilisering. Laddbart batteri och kameraväska medföljer. Nyköpt kamera som säljes pga. fick en annan i present och då var det för sent att byta denna. Fin kamera med stor display och många funktioner.
Säljer en digitalkamera avant s12. Ligger i lådan med allt som fanns med när jag fick den. Kan inget om kameror, men vet att det INTE är en systemkamera. Har aldrig använt den men har kollar så den fungerar och har laddat betteriet. Pris: 850:- Billigare vid snabb affär.
Jag säljer min Avant S12 som jag har haft i ungefär 5 månader pga att jag ska köpa en systemkamera istället. Kameran är i jättebra skick och knappt använd. I priset så ingår det ett 4GB minneskort.
Ny digitalkamera av märket Avant S12. 12 megapixlar. Pris 500 kr POK Säljes tillförmån för Norrtälje Katthem. www.kattcenter.se
Avant S12 digitalkamera säljes pga att jag har fått en annan kamera. inköpt 20100410... Den är komplett med kameraväska, Usb-sladd, instruktionsbok, batteriladdare... fungerar utmärkt