Till salu inom: ”

avab pronto ljusbord säljes

Tidigare annonser till salu

1. Fin Mju/Hårdlyft, marinblå från Babyproffsen. Pris: 99 (har kostat 999:kr) 6. Populär Skip Hop Pronto Skip Hop Pronto är en snygg och läcker portabel skötväska för det allra nödvändigaste man behöver ta med sig, så att mamma och pappa alltid är beredda. Den extrabreda skötmadrassen kan lätt torkas av, huvuddelen är vadderad med en innovativ Pronto kudde. Skötmadrassen kan också tas bort. Pronto har också en läcker plastask för tvättservetter, nätfickor för blöjor och andra saker och en ficka på utsidan med dragkedja för personliga saker. Pris: 150:- (kostat 400:-) Grejorna är välsköta. Grejorna finns i Linköping, T1 för avhämtning, kan även hämtas i Motala. Flera bilder kan mailas vid önskemål.
Möjlighet till bild,ljud och styrning i Åtta zoner. Speakercraft MZC 88. ord pris. 39000 kr (Paneler kan köpas till, annars sker styrnig med Philips Pronto eller annat styrsystem tex RTI) Escient Fireball 160 gb nätverksspelare, lagring av cd skivor, internettradio enkel att använda kräver ingen programering. ord pris 13000 kr Philips Pronto TSU 9600. ord pris 13000 kr Philips Pronto TSU 9400. ord pris 9000 kr Philips RFX 9400. ord pris 3000 kr Dessa apparater säljes endast till dig som vet vad det är för apparater och har intresse/kunskap i att programera och anpassa dessa efter ditt behov. Anmäl ditt intresse så diskuterar vi pris, garanti och support. Pris indikation ca 1/2 list priset vid köp av en komponent. Pkt pris vid köp av hela paketet. Andra installatörer är också välkommna att höra av sig.
Denna fjärrkontroll har en högupplöst 3,7" stor pekskärm och en rejäl design för att användas med två händer, som har kapaciteten att styra allt du har hemma. Riktigt trevliga extrafeatures är exempelvis styrning av ditt Sonos-system. Den har stöd för WiFi och har stöd för bland annat Windows Media Center och belysningssystem från Lutron direkt ur lådan. Det finns massor av avancerade funktioner att tillgå, samtidigt som det finns stöd för många saker utan krav på någon invecklad installation. Via programvaran ProntoEdit Professional kan du skapa och editera fjärrens inställningar och även skapa scripts för tvåvägskommunikation. Denna Pronto, precis som alla modeller i serien, kan gärna kompletteras med extenders av olika typer för att du ska kunna få ett riktigt snyggt och smidigt system. Då finns både en WiFi-modell vid namn RFX9400 och en seriell variant vid namn RFX9600 att tillgå Mycket mer avancerad än tex Logitech Harmony kontrollerna. Nypris 12500. Länk: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=152693
Vi lägger (nästan) ner vår uthyrningsverksamhet och säljer därför av en hel del av utrustningen. Öppettider lördag 25e ovh söndagen den 26e 11-16. Det finns stora discohögtalare, mindre högtalare, något PA-kit, lampor, massa ljusbord (AVAB Jaguar, Pronto, 202) och några enklare. Om du ska bygga en dator så har vi mycket fläktar, kablar, och annan hårdvara. Har även några elverk. Se bilderna för att få viss uppfattning av vad det rör sig om. Se även P-J Ljus & Ljud AB på Facebook och www.p-J.se/saljes så finner ni en del av vad som säljs. Maila gärna på en gång om ni vill ha något!
AVAB Pronto Ljusbord En verklig trotjänare under många år. Bordet är ej turné kört. Har stått på samma ställe hela tiden . säljes med 2 st skärmar TGB och mus.