Till salu inom: ”

autoterm elpanna combi bruksanvisning säljes

Tidigare annonser till salu

Emmaljunga Mondial Duo Combi i grått (grey rings) Protex tyg som är smuts- och vattenavvisande och skyddar mot sol, vind och kyla. Den har separat sitt- och liggdel som enkelt byts. Classic chassi krypto. Den har många smarta detaljer som t.ex reglerbar höjd på handtaget, fem punktsbälte, fjädring som anpassas efter barnets vikt och körundelaget, huvudskydd, reflexer i vagnens sömmar, vaggfunktion, inbyggt insektsnät i suffletten som används både till ligg- och sittdel, Den är köpt i augusti 2009 och är i NYSKICK. Har inte använts sedan sommaren 2010. Vagnen har alltid förvarats inomhus och kommer från ett rök- och djurfritt hem. Den är varken sliten, solblekt eller fläckig. Flera av Emmaljungas matchande originaltillbehör ingår: Åkbräda (endast använd ett fåtal gånger) Parasoll (endast använd ett fåtal gånger) Regnskydd Allround åkpåse (endast använd ett fåtal gånger) Fotsack till sittdelen (endast använd ett fåtal gånger) Skydd till liggdelen Skötväska Exklusiv Bäddset som matchar vagnens innertyg (aldrig använt, bara tvättat) Kvitto och bruksanvisning /handhavandemanual medföljer. För mer info om vagnen: http://www.emmaljunga.com/se/Barnvagnar/Hitta_din_modell/Mondial_Duo_Combi-18.html
En svart Emmaljunga Duo Combi med sportchassi. Årsmodell 2006 (nypris 6 000 kr). Bruksanvisning ingår. Vagnen är använd till två barn. Avtagbara luftdäck för lättare lastning i bil. Vagnen passar nyfödd - 3 år. Duo Combi sportvagn har allt som behövs från födseln upp till 3-årsåldern: Hård liggdels-insats som lätt kan plockas ur och tas inomhus. 5-punktsbälte i sittvagnen. En fotsack till ligg- och en till sittdelen. Regnskydd, Insektsnät samt vändbar och separat tvättbar Sport Chassit är robust och har ett svängbart teleskopstyre som är steglöst justerbart. Emmaljunga åkbräda ingår (nypris 600 kr).
Emmaljunga Duo Combi Svart och Vit år 07 Vagn i nyskick med separat ligg och sittdel. Liggdelen har madrass, ventilation i botten, åkpåse som även passar sittdelen, överdrag som gör att det inte kan regna in på åkpåsen, praktisk ficka i fotänden för nappar och dyl. Sufletten har en vädringslucka i framkant som kan öppnas om det är varmt och inbyggt myggnät i öppningen mot dig samt i vädringsluckan. Sufletten flyttas lätt från ligg till sittdelen. Sittdelen har en fempunktssele så du kan spänna fast barnet så det inte kan klättra/ramla ur. Du kan använda åkpåsen från liggdelen även i sitt delen. Sittdelen har även den ett tunt överdrag som kan användas mot vinden. Hjulen är luftfyllda vilket gör att vagnen inte skakar lika mkt då det är ojämnt underlag som vid hårda däck. Handtaget är vinklingsbart i olika höjder då vi alla är olika långa. Bruksanvisning finns om så önskas.
Emmaljunga Duo Edge Combi 2004 Färg: Navy Dream Chassi: Edge Cryptonite Däck: Luftpumpade Separat ligg- och sittdel Liggdel med höj- och sänkbart ryggstöd Vändbar körriktning Myggnät i sufletten Ingår: -Fotsack original -Regn-/vindskydd original -Skötväska original m skötbordsunderlägg -Sommaråkpåse Emmaljunga -Vinteråkpåse med grått fårskinnsfoder (fusk) Emmaljunga -Åkbräda (för syskon) original samt självklart bruksanvisning Förvarad inomhus i rök- och djurfritt hem Mycket gott skick ! OBS ! PRISET ÄR PRUTAT OCH KLART !
Emmaljunga Smart Duo Combi -10 Färg: Silver Check - Liggdel med madrass - Sittdel med fullt liggläge och 5-punktssele (kan monteras både framåt och bakåt) - Kombinerad suflett - Kombinerad fotsäck - Parasoll - Regnskydd - Justerbart handtag - Bruksanvisning En underbar vagn som vi har varit toppennöjda med! Det är en mycket rymlig vagn men den blir inte särskilt klumpig. De rejäla hjulen gör att det går lätt att ta sig fram i både snö och skog och mark. Stort och bra förvaringsutrymme under sittsen. Ifrån rök- och djurfritt hem. Vagnen är i ett jättefint skick!