Till salu inom: ”

automatlåda bw35 säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! har en b20 motor med planad topp som ska bort pga att jag aldrig kommer få användning av den! Som du ser är den isärplockad, men ingen match för den händige att sätta ihop igen. oljepump och förgasare fattas! Pris 700:- Har även två stycken BW35 automatlådor som passar volvo 140 och amazon, en av lådorna fungerar inte backen på! har kvar packningar, o-ringar osv från en renoveringssats så det går att få fart på lådan om man vill och kan, sitter även nya lameller i den också! andra lådan ska vara helt felfri, har dock inte provat den själv! följer med en turbin som passar till båda lådorna! Pris 1000:- för båda lådorna med turbin! kollar sällan mejlen, så ring! ej byten!
B21 med turbin för automatlåda, samt en automatlåda BW35, tät och fungerande vid demontering. Endast motor 500kr Endast automatlåda 400kr Båda 800kr Inköptes från skroten för ett skogsdragarprojekt. Var tänkt att kompletteras med en M45/46 låda för att få ner hastigheten och få upp momentet. Har stått inomhus hela tiden. Motorn är komplett sånär som på startmotor o fördelare, som inte följde med när jag köpte paketet. Medföljer även oljerör till kylaren för automatlådan. Ring maila eller smsa, men om du vill att jag ska ringa tillbaka så har jag skyddat nummer. Då får du svara på det.
Gedigen och välskött originalbil i fint bruksskick med rätt motor och kulör ! En ägare under 30 års tid !! Jag är tredje ägaren. Utrustades från fabrik med Volvos "sportmotor" B20B på 118 hk samt automatlåda (BW35). Vid leveransen 1973 monterades även volvos originalradio samt marchal 882 extraljus. Dessa tillbehör sitter fortfarande monterade, extraljusens insatser är dock utbytta till helt nya. Bilen har under min tid som ägare även utrustats med helt nya volvo original 5,5" deluxfälgar och tillhörande "snobbringar". Bilens lack är den ursprungliga och i väldigt bra skick för sin ålder ! Inredningen är även den original och i väldigt fint skick ! Bilen är besiktad 2011-05-02 utan anmärkning (två år till nästa besiktning) Säljes nyservad och klar för sommarens veteranbilsträffar och rallyn ! Köp en ovanligt fin originalbil med den rätta utrustningen och som bara stiger i värde år efter år ! Det finns inte många kvar... Givetvis finns en gnutta rost och några skavanker, bilen är ju trots allt 38 år och är helt orenoverad ! För den som är seriöst intresserad finns fler detaljbilder ! Skicka ett mail (gärna med telefonnummer) så kontaktar jag er snarast ! Säljes till högstbjudande ! (fri prövningsrätt förbehålles) dock lägst 30 000:- Eventuellt byte mot Ford Mustang, Chevrolet Camaro, Mercury Cougar eller annan ponycar i fint bruksskick !
AutomatlådaBW35 komplett, passar 140 också. 1300kr Plåtflyglar org oborrade o orostiga 1500kr/st Frontplåt 400kr Huv o baklucka 400st Div startmotorer o generatorer + div ring och fråga. 0730 740565 Johan
Rover V8 med 2 stycken BW35 automatlådor. Grenrör, startmotor, generator mm ingår. En lätt och smidig motor som passar bra i allt från en hotrod till Amazon.