Till salu inom: ”

automatkarbin säljes

Tidigare annonser till salu

Inköpt på Active Armours butik i Stockholm förra året. Lätt och smidig väst, en av de säkraste på marknaden. Med skyddsplattorna klarar den eld med automatkarbin 47. Använd på fotouppdrag i Afghanistan. - Storlek: Medium - Protectionlevel: NIJ 11A - Ställbara axelremmar - Bäst föredatum på västen är år 2017 - Färg: Svart - Nypris 9 000 kronor - Skyddsplattor i stål för fram och baksida ingår!
Främre grepp/benstöd som använts till Automatkarbin AK5C låsbult säkrar benstödets position på skenan. utfällbara benstöd med möjlighet att ställa in längd. Oerhört robust och stryktålig variant, tillverkad i Israel, inget Soft air gun-tillbehör. Säljes då jag inte tjänstgör för tillfället. Nypris 800kr. För mer info se länken; http://www.israeli-weapons.com/store/laser-light_mounts/p9.htm Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Salamander 1994 inb A Mi
Salamander 1994 inb A Mi
Kulsprutepistoler, automatkarbiner och kulsprutor från 1945 till idag. Nr 2 i serien Vapenfakta utgiven 2006 av Svenskt Militärhistoriskt bibliotek. Hård pärm, fint skick. Har fler delar i samma serie.