Till salu inom: ”

automatisk kattmatare säljes

Tidigare annonser till salu

Säljes! Helt ny! Till liten hund eller katt!! Foderautomat för 4 måltider från märket Trixie, tillverad i plast med en timer upp till 96 timmar. Timern säkerställer automatisk öppning av locket vid den inställda tiden. De fyra modulerna kan programmeras individuellt och rymmer 4 måltider om vardera 500 ml. Foderautomaten passar både för torrfoder och våtfoder. På toppen av fontänen kan man sätta en extra "hylla" där man kan lägga is eller isklamp (medföljer ej) för kylning av kattmaten. Foderautomaten har gummifötter för att stå stadigt på plats. Perfekt för katter som inte har fri tillgång till mat, nu kan du pytsa ut maten under dagen i mindre portioner för att minska hetsätning och eventuellt hålla en överviktig katts vikt under kontroll. En katt behöver äta var 3-4 timme för att hålla sitt blodsocker på en normal nivå. Storlek: ø 32 cm × 13 cm Ord.pris 815:- Mitt pris 500:- Aldrig använd!!
Knappt använda saker säljes. Foder/vatten automat 30:- Plåt hink med lock för förvaring av kattfoder med text "Kattmat" 70:- Klättertorn 117cm högt 200:- Allt är i mycket fint skick.
Jag säljer tillbehör till katten, allt som behövs. Kattlåda Matskål Matta Väska Borste Halsband Klippare för klor Shampoo (aldrig använd) Laserpekare (training toy) Klösbräda Ca 7 kg kattmat 1000:- för allt ovanstående Automatisk kattlåda (knappt använd) 2000:-
Hej Säljer en 945 ltt. Vet egentligen inte så mycket om bilen för har bara kört ca 20 mil med den totalt. Har ägt den i 1,5 år. Köpte bilen för att motorn i den va slut å att jag hade tråkigt å ville pilla med något. Köpte en ny orginal motor alltså en B230fk. Motorn kommer ifrån en pensionärs körd 940 ltt automat alltså motorn är i fint skicka och ej sönder skruvad eller påställd. Besiktade bilen för ett par månader sedan, då gick den igenom med blankt papper förutom en etta på spricka i vindruta. Så med andra ord så går den året ut, skatten är nyss betald. Besiktnings papper finns. Den är sänkt fram med riktiga dämpare och fjädrar så fram är det inget kapat. Bak är det kapat tyvärr. Tanken med bilen var att det skulle bli en bus bil till sommaren, men tid eller energi finns ej kvar. Så säljs innan det blivit något trim, svets eller bus körning. Negativ. Avgassystem slår lite i golv. Vattenpumpen läcker lite i packning mot topp. spricka i vindruta, ej 2:a. Dörr kan låsa sig ibland när man öppnar dörren Säljes på 15" alu fälgar med godkända däck. Så ej fälgar på bild. Vid frågor eller intresse ring, sms eller mail. Pris 9000 BVSA Vill ej byta mot kastruller, flygande matta eller kattmat. Talar endast svenska!
Säljer en fantastiskt bra foderautomat som kan ge katten en bestämd mängd mat upp till tre gånger om dagen. Den är lätt att ställa in och den fungerar väldigt bra, men jag har inte längre behov för den. Den är i nyskick och är ca 1 år gammal. ------------- Foderautomat till katten som behöver en reglerad torrfodergiva. CatMate C3000 foderautomat är utformad för att säkerställa din katts rekommenderade torrfodergiva om din katt av olika anledningar inte kan ha fri tillgång till sin mat.  Du kan programmera foderautomaten till 3 individuellt uppmätta måltider under en dag, alternativt kan automaten användas manuellt för att servera exakta uppmätt måltid eller sättas i ett "frekvent feed"-läge för katter med särskilda behov av små mängder mat på bestämda tider (t ex diabetes). Foderautomaten är: ? Lätt att använda, programmerbar LCD kontroll med ca 6 till 9 månaders batteritid vid kontinuerlig användning (kräver 4 x "C" batterier, ingår ej) ? Kattsäkert snäpplås som lock ? Kapacitet för ca 3 kg torrfoder ? Unik matningsmekanismen ger exakta och konsekventa måltids storlekar från 10 g (2 tsk) och uppåt. ? Lätt att rengöra och tål maskindisk. Instruktionsbok på engelska, dock lätt att förstå. http://www.supercat.se/kattmat/foderautomater/catmate-foderautomat-stor.html