Till salu inom: ”

autoklav sverige säljes

Tidigare annonser till salu

SERVICETEKNIKER Arbetet innebär främst installation, service och validering av autoklaver och diskdesinfektorer. Du skall ha goda kunskaper i el och mekanik samt förmåga att flexibelt arbeta självständigt. Goda kunskaper i data samt i engelska språket är en förutsättning.  Verksamhetsområde är till största delen västra och södra Sverige. Vi erbjuder tjänstebil och ett flexibelt arbete med möjligheter till utveckling inom området. Välkommen med ansökan och ersättningsanspråk senast 30 April Ansökan skickas till: ansokan@ad-medical.se
Jag har en autoklav som är till salu. Har skaffat mig en större så har ingen nytta av denna. Det är en Dreve Polymax. Vet tyvärr inte så mycket om den då jag aldrig använt den själv. Storleken på behållaren är ca 160mm i diameter och ca 110mm djup. Vill ha 4500:- för den, men kan tänka mig att gå ner vid snabb affär. Har fler bilder för seriösa köpare.
Citomat 16L Tillverknings år: 1981 124-138°c 1-2.5 atö 2 olika program Autoklaven är i bra bruksskick. Den är testkörd och funkade fint då, nu har den dock ej blivit använd på ett tag. Invändiga hyllor saknas, men det fixar man lätt på egen hand om man är i behov av det. För autoklavering av: instrument, textilier, förbandsartiklar, injectionssprutor, kanyler, rostfria kärl, glasvaror, gummivaror och ömtåligt gods. Används ofta av tatuerare/piercing för rengöring av utrustning. Finns för avhämtning i Årskogen (ca 3,5 mil söder om Sundsvall eller ca 5 mil norr om Hudiksvall)
Tysk kvalitetesautoklav för sterilisering av medicinska instrument, tatueringsnålar etc med ånga under högt tryck av märket WEBECO Typ A 20. Lite använd med obetydliga bruksspår. Ansluts till vanlig växelstrom, 200 Volt, 10 Amp, 2000 Watt. För vattenångan används sterilt vatten från apotek, Lättskött, driftssäker. Bruksanvisning på tyska medfölger. Autoklaven är robust och därav tung (en säkerhet när det arbetas med höga tryck) Autoklaven måste hämtas av köper. Finns i Laholm
Ny modell av våra uppskattade engångsgrepp. Används av flertalet studios runtom i landet Kan fås med eller utan tatueringsnålar Utveckla din tattoo studio, slipp arbetet med autoklav samtidigt som du får ett grepp som inte böjer sig eller håller dålig kvalitet 20-pack! Fri frakt runtom i sverige finns som diamond/flat/round-tipp Om företaget GenesisTattoo har tatueringsutrustning till oerhört bra priser. Vi köper endast in det bästa, och lyssnar alltid på våra kunders önskemål!