Till salu inom: ”

autografer köpes säljes

Tidigare annonser till salu

Komet söker för kunds räkning en Speaker i Göteborg till ett event för marknadsföring av företagets produkter för män. Vår kund är ett företag inom hygien- och kroppsvårdindustrin med många kända märken som är eftertraktade världen över.Som Speaker kommer du att underhålla publiken och fungera som eventets konferencier.  Tanken är att du både ska sälja in de produkter som marknadsförs samt informera om dem. Två demotjejer är med och assisterar. Kända Hockeyspelare från tre Kronor kommer även att närvara. De kommer att skriva autografer till besökarna och bli intervjuade av dig. Du förväntas ställa frågor om sport och hockeyspelarnas relation till produkterna.
Komet söker för kunds räkning en Speaker i Stockholm till ett event för marknadsföring av företagets produkter för män. Vår kund är ett företag inom hygien- och kroppsvårdindustrin med många kända märken som är eftertraktade världen över.Som Speaker kommer du att underhålla publiken och fungera som eventets konferencier.  Tanken är att du både ska sälja in de produkter som marknadsförs samt informera om dem. Två demotjejer är med och assisterar. Kända Hockeyspelare från tre Kronor kommer även att närvara. De kommer att skriva autografer till besökarna och bli intervjuade av dig. Du förväntas ställa frågor om sport och hockeyspelarnas relation till produkterna.
Hej! Säljer en frölundatröja(matchtröjan) från guldåret 2005. Tröjan är betäckt med ungefär 20 autografer från lagets spelare. Eftersom säsongen 2004/2005 var lockout säsongen är många av autograferna av NHL-proffs. Tröjan är i storlek 3 och i fint skick. Tröjan är en matchtröja repclia men autograferna är såklart äkta. Den finns i Göteborg och affären görs helst öga mot öga men kan även skickas. Priset ligger på 900kr. Kollar min mail väldigt ofta så maila om ni är intresserade. Lämna gärna telefonnummer.