Tidigare annonser till salu

Säljer mitt projekt då tiden inte finns. En autobianchi a112. Nybytta packningar i motor,och oljor. Ny växellåda sitter på men inte ens ihop kopplad med växelstag. nybyggt avgassystem då det inte satt nått när jag köpte den. Har inte startas eller är helt ihopskruvad i motorn. Huven lös men behövs bara 6 skruv. Fin i inredningen utom förarstolen som är lagad. Inredning ligger bredvid. Ingen rost under. Men ytrost utvändigt och några hål runt rutan fram iaf. Troligen inga stora fel inför besiktning. Vet om ett bromsrör bar och en rör stump till på fyllningsröret till tanken. 3000;- svara inte jag ring 0738301795.
Autobianchi A112 ..... 1969
Ett litet stycke sällsynt Italienskt blickfång. Super skön sommar cab. Bes. till 2011-10-31. Skattebefriad. Småfix finns men inget stort eller allvarligt. Säljes pga. V8 frossa. Ring eller mejla. Ev. intresserad av byte.
Autobianchi a112E säljes till högstbjudande har även en till motor i delar samt en massa mer tillbehör från en skrotad autobianchi. Rost finns på skärmkanter men annars ett bra helhets intryck. Besiktades 09-05-09 utan anmärkning.