Till salu inom: ”

australorp höns säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Höns är bra sällskapdjur,de är lätta att sköta och man kan få färska ekologiska ägg från dem. Australorp är både en bra köttras och en god värpras. En höna väger omkring 2,5 kilogram och en tupp väger omkring 3,5 kilogram.En del av dem är 8månd och andra är 2år gamla.De är svarta och glänsade gröna. Det kostar 250kr per st. kontakta Annie 0705888029
2 avels grupper av rasen Australorps är till salu. Dom är mellan 6 månader och 2,5 år. Har precis ruggat så dom ska komma igång med värpningen nu. En del av djuren är utställda. Varje grupp består av: 1 blå eller svart tupp 1 blå höna 1 spättad höna 2 svarta höns När man avlar med dessa så kommer man få fram alla tre färgerna. Extra tupp kan fås på köpet om man så önskar.
Vi har nu ett antal unga hönor av Australorp till salu. De är kläckta i augusti -14 och har precis börjat att värpa. 200 kr/st. Australorp är en stor högvärpande ägg- och köttras som är lugn och nyfiken. Vi har även tuppar för 50 kr/ st. Vi har Australorp i färgerna blå (grå) och svart samt några blå-svarta. Ägg: stora och ljusbeige. Mvh. Jennie och Peter
På alla hjärtans dag föddes årets kycklingar på Hedenkulla Gård. Renrasiga stora och fina Australorp. De flesta är svarta, men det finns även någon blå och spättad. Pris från 80:-/st. Från vecka 2 tillkommer 10:-/vecka /st. Du kan läsa mer om denna fantastiska hönsras och om oss på vår hemsida www.hedenkulla.se. Här finns också fler bilder på hur våra höns lever, fritt och lyckligt. Vi har även unghöns som föddes den 15 november.
Unghöns, naturkläckta sommaren 2010, har gått med mamman fram till senhösten; Leghorn/Australorps-blandningar, ren Leghorn samt någon Australorps/Araucana-blandning, de flesta vita. Äggen har lite olika färger. 4 hönor + 1 tupp = 300 eller 100 kr per höna.