Till salu inom: ”

australisk terrier valpar säljes

Tidigare annonser till salu

Vår tik Lizzie, Ch Jaskarin Metu-Metu är parad med Elton, Ch Jaskarin Piu Bravo och valparna planeras födas runt den 16 februari. Valparna säljs enligt SKK's rekommendationer och är vaccinerade, avmaskade, vet. besiktigade och 3 års dolda fel försäkrade vid leverans. Valparna är leveransklara tidigast vid 8 veckors ålder. Lizzie har varit en utmärkt avelstik (valpbilderna i denna annons är av valpar från hennes tidigare kullar). Detta är Lizzie's fjärde och sista kull, vi förväntar oss valpar med stor framåt anda och ett stort hjärta! Var vänlig kontakta oss för vidare information om den kommande kullen eller om rasen: Tfn (Ninna) mobil: 076-0931133 Tfn (Agneta) mobil: 070-2095737 Tfn (Agneta) hem: 0220-30707 www.kennelnotice.com
Australisk Terrier valpar födda på alla hjärtans dag (14/2 2011), leveransklara måndag den 11/4. Valparna är redo att flytta till sina nya hem tidigast den 11/4 då valparna uppnått 8 veckors ålder. Valparna säljs enligt Svenska Kennelklubbens regler och är ID-märkta med microship, registrerade, vaccinerade, besiktigade, avmaskade samt dolda fel försäkrade vid leverans. Mer information hittar du på vår webbsida: www.kennelnotice.com eller ring oss på 070-2095737 (Agneta) eller 076-0931133 (Ninna). Just nu har vi två röda hanvalpar kvar som vill flytta till egna familjer.
Två renrasiga underbara Aussievalpar söker eget boende..Söker du en liten, tålig och robust liten sällskapshund som inte fäller, trimmas. Älskar sin familj och hänger med på det mesta. En kompis i vått och torrt. Renrasig, med stamtavla hos kennelklubben, vaccinerade, veterinärbesiktade, Chipmärkta, avmaskade, 3 årig Dolda fel. Ev delägare enligt SKK's regler. Hör av dig berättar jag mera. Föräldrarna är enastående sällskapshundar, snälla och sociala. Utställda, knä och ögon undersökta, Valparna säljes tidigast vecka 18/19 då de är minst 8 veckor gammla.....Vi har även en vuxen hund som söker ett eget boende. Den vill enbart vara sällskapshund.
Underbara Australiska Terrier valpar säljes till kärleksfulla hem! Vi har två fina röda hanvalpar, födda 2012-07-12, undan Nellyson´s Grafitti Kitti och efter SUCH Cooktown Red Gasolin. Vi följer Aussieklubbens avelsrekommendationer. Aussien är en riktig kompis och familjehund som älskar att vara med sin familj! Rasen är tålig och utpräglat barnvänlig! För mer info om rasen vänligen se; www.aussieklubben.se Valparna är leveransklara från och med den 6/9. Då är valparna besiktigade, reg, vacc, chipmärkta och avmaskade!
Vi måste tyvärr pga olika omständigheter söka ett nytt hem till våra underbara killar som vi haft sen de var valpar. "Gösta" är lekfull och busig, 4 1/2 år, "Dumle" 8 år är intelligent men en riktig soffpotatis. Båda har deltagit i flera utställningar och vunnit många priser. Dem vill gärna hamna i samma hem och ska därför säljas tillsammans. Båda är givetvis vaccinerade och chippade och är från början köpta av en Svensk kennel. Vi vill gärna att dem ska hamna i en aktiv familj med många långa promenader som dem är vana vid. Priset är för båda.