Till salu inom: ”

australisk terrier tik 18 mån omplacering säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Med sörg i hjärtat har vi bestämt oss att omplacera vår 1-årig cairnterrier tik. Hon kräver mycket tid som vi tyvärr kan inte ge henne. Hon har pass, chip,alla dokument i ordnning, är registrerad i SKK. fin stamtavla. Tiken vann "Bästa Valp i rassen" på en inernationell utställning i Polen. Vi ser helst att hon kommer till ngn: pensionär som kan ge henne den tid och kärlek hon förtjänar. Är du intresserad? Berätta om dig och familj genom ett mail eller via telefon. Då får du även veta mer om hunden. Hunden är äldre än 8 veckor gammal, registrerad i SKK.
På grund av ändrade familjeförhållanden tvingas vi med sorg att omplacera vår Doris, en glad och pigg Softis tik på 4 år. Hon är vaccinerad och har stamtavla. Hon är van vid både barn och katt. Om du skulle vilja adoptera vår Doris så kan du komma hem till oss och träffa henne. Om kemin är rätt så kan du testa ta hem henne i några dagar för att se hur allt fungerar i er vardag. Om du väljer att ge henne ett nytt hem så vill vi att detta nya hemmet ska vara ett föralltid hem. Maila gärna ett par rader om dig/er och berätta lite vad du/ni kan erbjuda vår Doris, och har du mer frågor är du välkommen att höra av dig
Vi måste nu sälja våran hund då våran dotter visat på allergi. Det är en Tibetansk terrier tik som snart blir 2 år Kommer från Flashline´s kennel Hon är en mkt barnkär och tålig tjej. Van med andra hundar. Lättlärd och tillgiven. Hon är svart och vit. Kommer från väl meriterade föräldrar. Ni som är intresserade ring lr maila för mer info . Vi är mån om att hon kommer till ett bra hem.
Den australiska terriern är en trevlig familjehund. Det är en lättlärd, glad och aktiv ras som passar bra till agility och eller lydnad. Vi har valpar födda den 1 december 2013. I kullen finns fem valpar. Det är tre hanar och två tikar. Vi har en hane kvar som söker kärleksfullt och aktivt hem. De är efter välmeriterade, friska och trevliga föräldrar. Kennel Jaskarin har fött upp australisk terrier i över 20 år. Valparna är leveransklara tidigast den 26 januari då de är 8 veckor gamla. De levereras avmaskade, vaccinerade, chipmärkta, veterinärbesiktade och registrerade i SKK. Vill du veta mer läs på hemsidan www.jaskarin.se eller ring Saija Walldèn 070-4859783
Valpar flyttklara född i mars. De säljes med Svenska Kennelklubbens köpeavtal, registrerade med stamtavla, SKK's Valpvideo, Skk's Id registrering ingår. Avmaskade, vaccinerade, veterinärbesiktade och Id-märkta. Rasboken om Australisk Terrer ingår i valppriset samt ett startpaket med foder mm. Föräldrarna är ögonlysta och patellaundersökta, utställda och sociala individer. Våra kennlar samarbetar för rasens bästa. Kontakta oss så berättar vi mer om ras och valpar. Scudabout Kennel 0702123486, Vitterklippens Kennel 070 3640795 Rasen är liten , robust och tålig. Gillar att vara med. Passar både hos ung och gammal. Det viktigaste för rasen är att få vara med sin matte och husse. ev delägarskap.