Till salu inom: ”

australisk flygpungekorre sugar glider säljes

Tidigare annonser till salu

BROMBERGS 2004. INB MED SKYDDSOMSLAG. 876 SIDOR. FINT SKICK. Den här boken är omöjlig att lägga ifrån sig; det är bara att ge upp och följa med på en synnerligen njutbar färd.« The Times. De fattigas armod, de rikas arrogans, sexuell frustration och ohämmad erotisk njutning fyller denna mångfasetterade och stort upplagda roman. Berättelsen tar sin början 1874 på Londons gator där den 19-åriga gatflickan Sugar lever sitt liv. Hennes kvickhet, intelligens och ambition skiljer henne från medsystrarna; hon har ett mål och hennes strävan är att bokstavhgen ta sig upp ur rännstenen och in i salongerna. En färg- och doftrik skildring av det viktorianska London som osökt för tankarna till Dickens värld, men som bjuder på betydligt mer mustiga och närgångna skildringar. Sugar är resultatet av många års efterforskningar och ett gediget arbete för att fånga tidsandan, miljöerna och människorna från en förgången tid. Men det är också en tidlös och mångbottnad berättelse om en ung kvinnas målmedvetna strävan efter självständighet och oberoende.
Brombergs. 1 uppl. 2001. 184 s. Inbunden. 19,5x15,5cm. 315 gram. Nära nyskick. Illustrerad. Ur baksidestexten: ORD PÅ GLID handlar om ord på väg in eller ut ur svenska språket. Om tidens modeord - ofta i engelsk mundering. Ord som t ex hypad, ultimat och outsourcing. Vissa fackuttryck, särskilt ord som har att göra med teknik och ekonomi, går också hem i alla läger och blandar sig med modeorden. Tänk på VINSTVARNING och diverse E-ord, som E-DEMOKRATI och E-LÄRANDE. Det finns också ord som är på väg bort från svenskan. Ord som står för något som inte längre anses intressant. Vem pratar t ex om LAMBADA nuförtiden?.
Tre stycken sugar gliders söker ett nytt hem pga att matte och husse separerar. Alla är honor. Två av dem fyller 3år nu under våren, den tredje är lite äldre och blir 7 i år. Ett vant öga kan se skillnad på dem, och det är också tydlig skillnad i personlighet. De är nyfikna och sociala och gärna ute och far omkring i rummet, men tycker inte om att gosa. De får blandade frukter och grönsaker med tillskott av kyckling, ägg, syrsor och mjölmask med mera att äta. Deras bur följer med och är 2m lång, 70cm djup, 2m hög och mycket fin. Den går att plocka isär i hyfsat platta delar för transport. All inredning och deras sovpåsar ingår också. Bilder på buren kan mailas vid intresse. pris: 5 000kr. pris utan bur kan diskuteras.
Mina Sugar glider har fått två bebisar som är redo att flytta nu. Rätt så ovanliga djur. Tillåtna att ha dock kräver en väldigt stor bur. Bra information att se och lyssna på finns under denna länk annars för fler frågor kan ni maila mig. http://youtu.be/qf2z9bQUEO0 Sugar gliders är koloni djur. Vilket betyder dem är behov av sällskap. Extremt sociala. man kan ha den själv men då får man spendera mkt tid med den så den inte känner sig ensam eller uttråkad. Annars är det bättre att ha två st om man inte har den tiden. Ensam utan mänskligt eller artfrändes sällskap blir väldigt depremerade och kan även sluta äta helt. Det är som att ha ett ensamt marsvin eller en ensam gerbil t.ex. ( ekorre , exotisk djur )
Timmy är en ca 8 veckor gammal sugis bebis som nu letar efter nytt hem med stor yta och sällskap. 4 kvm yta med många klätter möjligheter god kost kunskap och absolut viktigaste är sällskap i form av en sugar glider till! Denna art kan dö av att inte ha sällskapet! Så de är jätte viktigt! Timmy kan fås kastrerad om så önskas ifall man har ex en hane redan sedan tidigare! Denna kostnad läggs på för köparen i så fall. Med Timmy medföljer lite smått och gott, bondingbag ( fleece påse som man kan ha runt halsen för en närmare kontakt och lärakänna möjlighet mellan nya ägare och Timmy ) även mat han är van vid mm.