Till salu inom: ”

australiensisk stocksadel säljes

Stocksadel

Sundsvall

Tidigare annonser till salu

Australiensisk handgjord Stocksadel av märket Stockrider. Utmärkt läderkvalitet, bra mankfrihet. Normal mot vid bom och passar bäst till häst med ngt svängd rygg. Längden på sadeln är 54 cm. Benstöd och högt bakvalv så man sitter som gjuten i den. Perfekt om man ska rida in en häst eller vill sitta säkert på uteritter. Utmärkt sadel för långritter då den är väldigt skön att sitta i och har många fästringar för remmar och packning. Originalsadelgjord och stigbyglar ingår. Allt i mycket bra skick. Fler bilder kan mailas. Ev. fraktkostnad står köparen för.
Säljes eller bytes mot westernsadel som ska passa till varmblod! Mycket fin Australiensisk handgjord ljusbrun Stocksadel av utmärkt läderkvalitet. Bra mankfrihet. vid bom, 17-18 tum. Benstöd och högt bakvalv så man sitter som gjuten i den. Perfekt sadel som man sitter säkert i. Utmärkt sadel för långritter då den är väldigt skön att sitta i och har många fästringar för remmar och packning. Originalsadelgjord och stigbyglar ingår. Allt i mycket gott skick. Fler bilder kan skickas. 2500:-
Helt nya Sverige-pannband i svart läder och glittriga stenar. Cob och Full storlek. Svart loksele cob/full äldre i gott skick och kvalitet. Inkl. Draglinor och baksele. 2000 kr. Lädertömmar full storlek. 500 kr. Rockard för stor häst eller cob. Lite sliten i färgen men fullt funktionsduglig. Bildäck. 1000 kr. Svart stocksadel. Australiensisk arbetssadel. Bra för akademisk ridning. Passar större storlek, som byxstorlek 44. Begagnad med stigbyglar. Kan skicka bättre bilder, bilden här är på en annan ny, men likadan. 2000 kr.
En sadel man alltid sitter stadigt i vid ridning i skog och mark. Fint skick.
Australiensisk Stocksadel säljes, komplett med stigläder, byglar och sadelgjord. Helt i nyskick, använd ca 5 ggr. 17 " normalbom i brunt läder. Finns även en tjock westernpad i vinrött, som ingår. Passar tex till långritt. Finns att titta på i Uppsala, för mer info var god ring.