Till salu inom: ”

australian shepherd hane till avel säljes

Tidigare annonser till salu

Australian Shepherd hane till avel Skydragons Jesse James e. Ironhorse One Ton Dually (www.ironhorseaussie.com) u. Skydragons Windstar Alohilani En röd trefärgad hane med linjer från amerika finns till avel. Registrerad i SKK. Stor, glad och folkkär hane. Kommer bra överens med andra djur. Har lämnat en valpkull efter sig i Norge (www.aussiemudi.com) Fler bilder, domarbedömningar och mentaltest kan skickas vid intresse. Betäcks mot en tikvalp. Vid intresse kotakta Paula Hännikäinen
Jag har en trevlig aussie hane på 2,5 år tillavel. Han fungerar jätte bra med andra djur och är uppväxt med barn och katt. Har är renrasig Australian shepherd och är reg i skk. Han är blue merle och har ett brunt och ett blått öga. Han är röntgad och ögonlyst ua. Toppen trevlig hane ... Har lämnat jätte avkommor efter sig. Om tiken skulle gå tom ingår ny parning.
Super trevlig och social Aussie hane på 3år tillavel. Han har genomgått allt man ska med bra resultat. A Höfter MDR1 +/+ Ögonundersökning UA Han är registrerat i SKK och ASCA Fin Stamtavla Bland annat 1:a på skott Red-Tri färgad Är du seriöst intresserad och vill veta mer får du gärna höra av dig. Så kan jag berätta mer om honom och skicka flera bilder.
Vi letar efter en australian shepherd tik som skulle vara intresserad att para sig och få valpar med våran otroligt fina aussie hane Texas. Han är 11 år gammal. Han har tränat och tävlat både i lydnad och agility och klarat lydnadsklass 1, fått två
Jag söker en oregistrerad Australian Shepherd valp, hane, mellan 8-16 veckor gammal.. Anledningen till att den kan vara oregistrerad är för att vi inte kommer använda honom till utställning eller avel, utan som en arbetande hund på vår gård med mjölkkor (alltså som vallhjälp) Har DU hunden vi söker eller vet DU var jag kan få tag på en hund, snälla kontakta mig!