Till salu inom: ”

austin seven säljes

Tidigare annonser till salu

Min kära Austin Seven Ten var med om en garagebrand. Före branden i 100% perfekt original skick. Bilen såld ny i Västerbotten och aldrig lämnat länet sedan. All dokumentation om renovering finns. 50-100 mil efter renovering. Varje liten skruv sitter i bilen så detta är det perfekta projektet för intresserad. Rök och sot skadad efter branden innebär rengöring och ny alt omkromning. EJ värmeskador. Endast riktig entusiast välkommen att höra av sig.
Bra, komplett renoveringsobjekt som stannade av för många år sedan. Bilen gick först i Göteborg och köptes 1948 av Andréns Konditori i Lilla Edet. Den såldes snabbt till Sjuntorp, för att sedan säljas till en reparatör i Trollhättan. 1952 hamnade den i beredskapsregistret och har stått still sedan dess. Motorn är borrad och fordrad till originalmått. Nya ventiler, styrningar och lager. Stänkskärmar och fotbrädor renoverade och klara. Sitsar omklädda. Allt förvarat torrt. Registreringsnummer P6584. Pris: 65000 eller högstbjudande.
England 1953. The Austin Motor Company. 4:o. Ca 150 s. (opag.) Klotband, lätt tummat. Mycket gott skick.
Säljer här ett väldigt fint rep objekt. En Austin seven som är fin i plåten(inge rost) 99% komplett, motor å växel lådor finns men isärtagna, ramen å ekerhjul är blästrade å lackade! OBS! ett väldigt fin objekt för att vara snart 80 år!! Pris ide´ 27000:- Billigare vid snabb affär!
Säljer min pärla till högst bjudande. Fler bilder finns. Skambud gör sig ej besväret.