Till salu inom: ”

auktionsbyråer dalarna säljes

Tidigare annonser till salu

Tvingas p.g.a ommöblering sälja mitt älskade vitrinskåp som tyvärr är för brett för gällande planer. Det är ett rejält vitmålat naturligt slitet ekskåp, från början av 1900-talet, i shabbychick stil. Mått: B. 178 cm. H. 148 cm. D. 39. Jag har bytt ut de 9 hyllplanen mot rejäla glasskivor. De är 6 mm tjocka och 55x31 cm med fasad framkant. Skåpet har tre skåp och tre lådor samtliga går att låsa med medföljande nyckel. Haft detta vackra skåp i min ägo i ca tre år efter att ha inhandlat det på dalarnas auktionsbyrå. Pris 3000 kr eller högre. Ni når mig säkrast via telefon
Två fåtöljer med tillhörande fotpallar i rött trä och röd manchester. Troligtvis från NKs möbelserie under 70-talet. Två liknande (annat tyg på dynorna) fåtöljer såldes på Dalarnas auktionsbyrå för 325:- utan fotpallar. Allt är i fint skick för att vara 40 år gamla. 450:- för hela gruppen Fler bilder kan ordnas.
Fin terracotta tomte från 60-70 tal gjord i Tyskland,i bra skick. Såg på Dalarnas auktionsbyrå att utgång priset är 200 kr för samma sorts tomte.
Vi har flyttat till ny lägenhet och behöver sälja av lite möbler. Sekretär i rokokostil, inköpt från Dalarnas auktionsbyrå förra året. Vi har använt den som ett smidigt skrivbord. Nyckel finns. Naturligt slitage. Pris: 700 kr SÅLD Rund matta från IKEA (BÄLUM), grå-beige, 130cm. (Stolen är endast med på bilden för att ha något att relatera mattans storlek till.) Pris: 60 kr SÅLD Rektangulär matta från IKEA (HAMPEN) 133*195cm. Den har legat hoprullad så den ser lite knölig ut på bilden. Pris 60 kr SÅLD ELLER BÅDA MATTORNA FÖR 100KR! Trähylla från IKEA. Pris: 20kr. Är du duktig förhandlare kan denna hylla fås med gratis vid köp av en annan möbel. SÅLD Svart steghylla från MIO (nypris ca 650kr). Den kan fästas mot väggen men vi har tappat bort skruvarna till det. Vi har aldrig haft den fäst i väggen utan det står bra ändå. Bra att fästa om man har barn som tycker om att klättra runt. Pris: 200kr FINNS KVAR! Fåtölj skänkes bort. Skön att sitta i och omklädd i ett vit-blårandigt tyg. HÄMTAD GENERELLT: Möblerna har inga skavanker. Sekretären har vissa repor, men inga skador. På fåtöljen som skänkes bort har den pålimmade tygkanten lossnat på vissa ställen (syns på bilden på framsidan av dynan). Går att limma tillbaka. Annars inga skavanker, skön att sitta. Hade gärna haft den kvar om vi hade plats. Nås enklast på telefon. Ha jämna pengar för jag kommer inte ha möjlighet att växla. SÖKER: en sliten/skadad stringhylla med alla delar.
Gulliga och gedigna barnmöbler säljes: bord, soffa och två stolar. Köpta på Dalarnas Auktionsbyrå för några år sedan. Väl använt skick med märken och skavanker samt en spricka i bordet, men inget som stör tycker jag. Finns i Hagge.