Till salu inom: ”

august förster flygel säljes

Tidigare annonser till salu

August Förster producerat i Tyskland. Pianot heter modell Super av en anledning: Skinn i klaviaturen (slits aldrig ut!) och Renner mekanik. Pianot har en proffsig klang och är verkligen ett rejält piano. Tillverkaren finns fortfarande och producerar fortfarande pianon och flyglar av mycket hög kvalité. Äkta tysk kvalité som håller. Nyckel finns. h177cm d60cm b153cm pris:5000kr pianot har en blank och fin yta. Det finns en del skador men inget våldsamt. Frakt kan ordnas från 1800kr till Stockholm och söderut. Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport.
August Förster flygel från 20- 30 talet. Ca 200cm lång. Spricka i resonansbotten men lagad. Solblekt i lacken. 10 000kr el högstbjudande!
Har en August Förster flygel i mycket fint skick. Har sålt villan och skall flytta till lägenhet och då får flygeln inte plats. Vi har haft den i vår ägo i 20 år. Den är i fint skick, håller stämningen bra men är nu i behov av stämning. Fabriksnummer är 73210. En expert på flyglar har gått igenom den och han konstaterade att flygeln är i mycket gott skick. Resonansskivan är hel. Flygelns längd är ca 150 cm.
Fantastiskt vacker flygel August Förster säljes pga flytt. Vacker klang men behöver stämning och lite renovering därav priset.
Hämtar beg flyglar och pianon av märken: Steinway & Sons, Yamaha, Kawai, Bösendorfer, C.Bechstein, Grotrian Steinweg, Bluthner, Schimmel, August Förster, Seiler, Sauter, Ibach, Petrof, Weinbach, Rösler, Samick, Fazer, Hellas, Malmsjö,Zimmermann m.m. Renoveringsobjekt är också av intresse, snabb avhämting även i hela Sverige. Ring eller mejla Andreas 0735464094