Till salu inom: ”

audiovector mi3 avantgarde arrete säljes

Tidigare annonser till salu

Jag säljer mina vita Mi3 Avantgarde. Skicket är som nytt utan skavanker. Kartongerna finns kvar så det är inga problem att skicka dem. Jag hade tänkt runt 19 900:- för dem. Jag har även centern Av3Ci Avantgarde Arreté som jag säljer för 8 900:- Hela paketet blir ditt för 27 900:- eller kom med ett bud så kan vi kanske komma fram till nåt Hör av dig på Rilly89@gmail.com eller via PM om du har frågor eller funderingar.
Audiovector Mi3 Avantgarde SE säljes, lite osäker på vad färgen heter. Högtalarna på bilderna. SE innebär att dem har en knapp på fronten (som synes på bilden) som sänker basen något. Ena högtalaren har en del skador i kabinett, dock enbart ytliga saker som givetvis inte påverkar högtalarens funktion. Första kontakt sker genom mail där jag bifogar bilder på skadorna. Priset lågt pga skador. 14500,- ev. kan priset justeras något vid snabb och smidig affär och hämtning i Vadstena. Inkluderar SD kuddar som används för tillfället, orginalspikes ingår. men högtalarna låter bättre med SD kuddar. fler bilder på:
Passa på att göra ett riktigt sommarklipp! Vi har några utvalda högtalarpar i Audiovectors Si-serie till riktiga sommar-priser! Helt nya i kartong! Audiovector Si3 Avantgarde Arreté Si3 Avantgarde Arreté är en fullkomligt kompromisslös Si3-högtalare, med konstruktionsprinciper som härrör från utvecklingsarbetet av de stora Si6- och SR6-modellerna. Här har man uppgraderat högtalaren på flera grundläggande områden, och det man först lägger märke till är förmodligen att även det nedre baselementet nu är av samma typ som det mellersta, dock i en version optimerad för de lägsta frekvenserna, något som innebär extrema prestanda även om lösningen också är mycket kostsam. Tillsammans med ett helt unikt stötdämpningssystem internt i kabinettet, som effektivt tar hand om vibrationer så att de inte tillåts störa återgvningen, samt omfattande kryobehandling av samtliga koppardelar, är Si3 Avantgarde Arreté med råge den bästa Si3-modellen som tål att mäta sig med de allra finaste högtalarna på marknaden, oavsett pris! OBS! Finns endast i Vitt. Reservation för slutförsäljning Ordinarie pris: 70000 kr
Färg körsbär. Perfekt skick! Inklusive originalspikes och originalkartonger. Finns uppställda för provlyssning. Inköpta Augusti 2009 för 52 000:-
Säljer ett par svarta Audiovector mi3 AvantgardeArrete Le´. Högtalarna är i toppskick, speltid ca 250 timmar.Spikes medföljer. Fler bilder kan skickas vid intresse.