Till salu inom: ”

audiovector cx säljes

Tidigare annonser till salu

Har ett par Audiovector CX till salu i mycket gott skick. Det är sk Dipol högtalare som passar perfekt att ha som bak-högtalare i ett hemma-bio system. (Dipol ger större o diffusare spridning på ljudet). Har efter flytt legat i kartong senaste 1,5 året. Pris 1400 kr. (Nypris låg på 4000kr). Stort plus om du bor i Umeå området och kan hämta dom. Mer att läsa om högtalarna: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=15983 http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=12368
Jag köpte för ett par år sedan ett par AudiovectorCX, med tanken att bygga ett seriöst 7.1 system. Dock blev bara ett 5.1 system. Dessa högtalare har istället använts som diskreta fronthögtalare till ett mindre system. Säljer dessa då vi efter flytt har inwall-högtalare och dessa blir inte använda. Passar utmärkt som surroundhögtalare eller som fronthögtalare. Utmärkta att sätta bredvid tv'n, då högtalarna kan väggmonteras. Observera att detta är välbyggda två-vägs högtalare med basreflex. De har dubbla banankontakter och kan monteras platt mot väggen. Går ej att jämföra med plastlådor från stormarknaden.. Högtalarkontakter (typ): banankontakt Mått (BxHxD): 270 × 200 × 120 mm Frekvensomfång: 65 - 20 000 Hz Impedans: 8 Färg: vit med svarta frontar (snygga!!) Fint skick och för pengarna ett par mycket bra högtalare. Högtalarna finns i Älvsjö. Pga vikt och ömtålighet så skickas de ej. Inte intresserad av byte denna gång.
Säler mina Audiovector CX BA.
På högtalarskyddet är två hörn skavda och skyddets ram skadad. Ramskadan syns inte utifrån. Högtalarna är ca 7 år gamla. Inte använda på ca 4 år.
Ett par Audiovector CX i svart utförande säljes. De är i mycket fint skick.