Till salu inom: ”

audiotronic cm2 säljes

Tidigare annonser till salu

Kan eventuellt tänka mig att skiljas från mina underbara CM3or, då jag fått syn på ett par fina JBL av äldre modell. Högtalarna köptes nya av min far tidigt 80-tal - jag tog över dem för drygt två år sedan. Transmission line signerade Bo Bengtsson i mycket gott skick: lådorna har knappt någon synlig åverkan. Den ena basen byttes nyligen till ett identiskt KEF B200 från Audiotronic CM2. Spånskivan fick några lättare märken vid bytet. Med följer tre stycken utbyteselement, även de från CM2. Provlyssning sker på plats. Hämtas strax utanför Hässleholm, eller levereras enligt överenskommelse i Göteborg. PRIS? BUD!
Har två par Audiotronic CM3, ett par svarta och ett par mörkbruna - båda i mycket gott skick. Dock behöver membranen i banddiskanterna bytasför att fungera optimalt. Ring eller maila för mer information. Pris? Bud! Alternativet är att sälja elementen var för sig; har, inklusive de i högtalarna, elva stycken KEF B200 som suttit i antingen CM2 eller CM3. Säljes helst inte styckvis. Priset diskuterar vi!
Har stått i garaget och samlat damm. Grym klassiker som spelar djupt och rent. Fronterna torkade och behöver bytas. En högtalare original, den andra med bytta element. Har inte spelats på några år så vet inte kvalitén. Tunga högtalarlådor och passar i en gillestuga med ett strömstarkt slutsteg. Slumpar bort dom till den insatte som kan fixa upp dom med nya fronter etc. Ett fynd för rätt person, jag vill egentligen bara få platsen fri så chansar med annonsen, lyssnar jag på dem kanske de stannar till fruns lycka!
Ett par Audiotronic CM2 (lillasyster till CM3) I mycket bra skick funktionellt, den kassa DIN-kontakten utbytt mot banan/skruvkontakter från Biltema. Kosmetiskt bra med efter ca 30 år. Svintunga så bussgods är inte att tänka på... Den som vill ha mer info eller fler och mer högupplösta bilder kan maila mig på drboarmail(AT)gmail.com
Funderar på att byta upp mig från mina 80s vintage-högtalare: två par transmission line signerade Bo Bengtsson. AUDIOTRONIC CM3 SVARTA Inköpta i Uppsala av min far 1980/1981. 1995 gick de vidare till hans kompis. För ett och ett halvt år sedan köpte jag de av honom. Pappa monterade hjul, de väger trots allt 40 kg/styck, går naturligtvis att skruva av om så önskas. När pappas kompis övertog högtalarna i mitten på 90-talet specialbeställdes nya frontskydd. En 8”-basarna är bytt, mot KEF B200 från Audiotronic CM2. I mycket gott skick – inte en skråma. AUDIOTRONIC CM3 MÖRKBRUNA Inköpta av mig för en vecka sedan (kvitto finns). Hade planer på att ansluta två högtalarpar till samma förstärkare, vilket inte tycks vara någon bra idè. Har en gång i tiden haft hjul monterade. Inga större skruvhål. Saknar frontskydd, därav också Audiotronic-emblemet. Inga skador på lådan. VÄRT ATT VETA! Membranen i banddiskanterna har en tendens att ”ge sig” med åren. I det mörkbruna paret är de helt slut. I det svarta paret har de börjat slacka. Har beställt fyra stycken Gamma Membran till VLD 12/13. Detta är alltså originalmembranen som Bosse B. modifierade. Enligt rykten kostar hans modifierade version 1 500-2 000 kr, vilket jag inte var/är beredd att betala. ÖVRIGT Har tre stycken KEF B200 utbyteselement från CM2 som kan ingå vid pristillägg. PRIS Priset diskuteras beroende på vad som ska ingå. Högtalarparen kan naturligtvis säljas styckvis.