Till salu inom: ”

audio pro sub evidence säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu denna flerfaldiga testvinnare. Den är endast testad och sedan nerpackad igen. Den här subwoofern passar väldigt bra till både musik och film. Här är ett urklipp från ett test. "Men den stora lilla vinnaren är Audio Pro, som har gjort en mycket trevlig produkt för pengarna. Här får du kvalitet och välljud i skön förening. När du köpt den känner du att du fått mycket för pengarna. Definitivt den produkt i testet som du med störst säkerhet kan lyfta till dyrare anläggningar och säkert vara mycket nöjd med under lång tid framöver."
Denon AVR-1601 Bra hemmabioreciever. 5x60W. DTS och DD. Lite till åren då den ej stödjer hdmi, men har såklart optisk och koaxingång. Fjärrkontrollen är i slitet skick, men fungerar bra. Golvhögtalare: Audio Pro Stage 55 Känslighet: 90dB Vid 4 ohm är effekttåligheten 100W. Fint skick. Ljust trä. Fronttyget är helt. Subwoofer: Audio Pro Sub evidence Med acebase teknologi 100W Boppar på bra. Fronttyget är helt. 1500:- för allt eller 600:- /styck.
Audio Pro Sub Evidence (Mk1) Typ av lådkonstruktion: Basreflex Baselement, storlek: 8 tum Färg: Körsbär Mått: (BxHxD) 320×320×320mm Vikt: 12,7 kg Lagom stor baslåda som är lättplacerad. Bra skick, ej repig eller sönderspelad. OBS, baslådan har svart "skydd" på framsidan, ej grått som på första bilden. Finns på norr i Örebro. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=12231
Dags att sälja min subwoofer från Audio pro. Modellen heter Sub Evidence och är aktiv med en inbyggd förstärkare på 150W. Subben är i bra skick och funkar som den ska. Både låda och baselement är utan skador. Det finns ingångar både för hög och lågnivå vilket betyder att den funkar både till hemmabio och till äldre stereoförstärkare om man behöver extra bas. Det finns reglage för volym och delningsfrekvens. Baselementet är på 8-tum. Storleken är 32x32x32 cm Vikt 13 kg
Säljer min fina Audio pro subwoofer som blivit över. Modellen heter Sub Evidence och är i fint skick. Baselementet är helt och lådan är i bra skick och den låter som den ska. Front i svart tyg också i bra skick medföljer så klart. Subwoofern är aktiv och har en inbyggd förstärkare på 150W. Bas elementet är en långslagig 8-tums bas. Det finns reglage för delningsfrekvens och volym. Det finns både hög och lågnivåingångar vilket gör att man kan ansluta den även till förstärkare som inte har subwoofer utgång tex gamla stereoförstärkare.