Till salu inom: ”

audio pro stereo one säljes

Tidigare annonser till salu

Stereo one säljes pga hemmabio-köp. Bild & Ljud Hemma: En minianläggning för musikälskarna Bild & Ljud Hemma menar att det är få minianläggningar som kan bjuda på en så ren ljudbild som Audio Pro Stereo One. Produkten anses prestera ett ljud som är både stort och precist. Diskanten är den absolut renaste man hört från ett minisystem. Mellansegmentet återger röster mycket bra, men det är basen som imponerar mest. Den är olik övriga produkter i klassen, bestämd och fyllig. Med dessa egenskaper så lyckas produkten tackla all slags musik utan problem skriver testaren. 2200:- prutat och klart!
Säljer vår underbara Audio Pro Stereo One Limited, klädd i brunt läder. Ljudet överträffar det allt mini stereo klassen, det är helt fantastiskt ! Produkten tillverkades i en limiterad utgåva av 200 stk. Stereon är i mycket bra skick och fungerar perfekt. Det enda som skall påpekas är att ena högtalaren har ett litet slitage märke på kant sidan men det är inget som stör. Skickas helst inte. Bättre ljud än såhär får Ni inte för pengarna. Skambud undanbedes.
Tja tänkte kolla intresset på mitt hemmabio system som bara står o samlar damm. Finns inte ett märke på varken lack lr element. Klockrent ljud i dessa pjäser Har även en audio pro sub 10tum. Som följer med vid snabb affär. Pioneer reciever 5'1 på 100w bra skick. 1000kr Högtalare 3500 lr allt för 4000kr vid snabb och smidig affär. Mvh
Rätt anläggning för dig som vill att musiken, inte anläggningen, ska dominera rummet. Avancerad svensk teknologi med bl.a. den berömda ACE-basen som egentligen trotsar alla föreställningar om vad små högtalare kan prestera. Testarna skriver: Bild & Ljud Hemma - betyg 9/10 En minianläggning för musikälskarna Hifi & Musik - För den verklige finsmakaren M3 - betyg 8/10 Ett ministereosystem som ger mersmak
Har en stereoanläggning av märke & modell AudioPro - Stereo One. Den är i riktigt fint skick och har bara har endast använts som ljud till en LP-spelare. Så cd-delen är så gott som orörd. Fjärrkontroll och alla kablar ingår. Den har riktigt runt och behagligt ljud med mycket djup och den har fått fina recensioner och betyg av dom ledande ljud-tidningarna. Jag säljer den pga behov av pengar! nypris: ca 6 500:- Jag säljer den för: 2 700:- BVSA Skickas helst inte!