Till salu inom: ”

audio pro lv2 säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer min Pioneer flerkanaliga audio/video receiver av modell VSX-D811S. Förstärkaren har dolby digital-ex samt dts för utmärkt hemmabio system. Möjlighet till 6-channel equal power output. Är även försedd med en 96kHz 24bit D/A converter, RDS och EON. Detta är förstärkaren för den som bryr sig om ljud och vill uppleva det bästa i hemmet. Priset är prutat och klart men skulle man sitta på ett par vita trådlösa Audio Pro Living LV2 och vill byta så kan vi prata om det. Nypris 8500 SEK mitt pris är 4000 SEK
Hej, Är på jakt efter en Zeppelin Air i gott skick. Gamla Zeppelin kan vara intressant, men då för ett reducerat pris med 1200 kr. Även Audio Pro LV2 är intressant, helst vita. Pris ca 3500 kr. Vill gärna testa högtalarna innan köp varför jag vill genomföra köpet i Stockholmsområdet. Zeppelin Air: http://www.bowers-wilkins.eu/Wireless-Music-Systems/Wireless-Music-Systems/Zeppelin-Air/explore.html Audio Pro LV2: http://www.audiopro.se/products/living-lv2
"Living LV2" - aktivt trådlöst högtalarsystem från Audio Pro. Allt är i nyskick inklusive originaltillbehör. Inköpta sommaren 2010. - Digitala högtalare i vitt läder med inbyggda, trådlösa mottagare - TX100 trådlös sändare - Fjärrkontroll - Strömkablar & nätadapter - Originalkartong och bruksanvisning Fullpris som nya: 6990 kr. Säljes för 3000 kr. Högtalarna finns i Onsala. Överlämning/leverans till Göteborg kan ordnas efter överenskommelse.
Audio Pro LV2-högtalare (2 stycken) i vitt läder. Trådlösa svensktillverkade högtalare, klädda i läder. Sändare WF100 samt fjärrkontroll medföljer. Dessa är inte trådlösa till eluttaget men med USB-sändaren så har du trådlöst ljud. Man kan ha en högtalare i ett rum och ett i ett annat. "Audio Living LV2 är fullaktiva, digitala högtalare på 2x25W per högtalare med en inbyggd, trådlös mottagare som gör musiklivet mycket enklare att leva." Omdöme samt pris hittar du på PrisJakt. http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=513482 Köpta för 6000kr för 3 år sedan. Säljer dem för 3000kr.
Den perfekta subwoofern om du vill ha mer bas till dina LV2 högtalare. LV-SUB är väldigt enkel att installera, den ansluter sig automatiskt till befintligt Audio Pro trådlöst nätverk. Anslut bara till ström, och du är klar! Trådlösa räckvidden är 20-50m inomhus, 100m siktlinje. LV-SUB ger en kraftfull och välbalanserad bas. På baksidan är manuella kontroller för delningsfrekvens och basnivån (+ / - 20dB), liksom omkopplare för kanal och volym. Ordinarie.pris: 3990:- Priset avser ett visningsexemplar och gäller endast varuhuset i Luleå. Vi skickar över hela Sverige.