Till salu inom: ”

audio pro a2 6 säljes

Tidigare annonser till salu

Ta chansen att ge din hemmabio ett lyft med följande kritikerrosade högtalare: Audio Pro Black Diamond v.2 Nypris 6000 kr Audio Pro Black Vector v.2 Nypris 2500 kr Audio Pro Ace Bass 2 Nypris 6000 kr På nätet kan du finna testresultat av dessa högtalare. Framförallt Ace Bass 2 är, som du säkert vet, höjd till skyarna. Högtalarna är i bra skick. Mitt pris för hela hölgtalarpaketet är 6000 kr. Jag nås på tel.nr: 0702-062351 eller via mail. Prutnissar & snackisar undanbedes vänligen men bestämt.
Ska nu sälja min bas som knappt är använd. Info från återförsäljare: Audio Pro Sub ALLROOM Subwoofer 150 W Ace-bass Det är svårt att förstå att en så liten subbas kan generera ett så stort ljud. Med den patenterade ace-bass tekniken är det möjligt att tillverka små subbasar med små element utan att förlora någon basinformation och SUB ALLROOM är ett bevis på detta. Den levererar samma djupa, klara och snabba bas som sina större bröder. Dess nedåtriktade basreflexport garanterar maximal koppling till ditt lyssningsrum. Tyvärr finns ej kvittot kvar. Basen är köpt för ca 6 månader sen på åkes audio video i örebro för 3500kr och fungerar helt perfekt, inga repor eller dylikt. Maila om du är intresserad. Ange ditt telefonnummer så ringer jag upp.
Säljer ny mina högtalare då jag ej har plats för dom,paketet innehåller 1 par audio pro evo,golvhögtalare,en small men massiv högtalare i hög kvalitet till detta medföljer även en center i samma serie och färg.Då jag aldrig använt dom (bara testat dom 1 gång) så är dom i hundra procent nyskick,bör spelas in ca 1-200 timmar innan man drar på för fullt.Golvhögtalarna kostade 5000:- och centern kostade 2000:- nya,säljes nu för 5000:- ihop,kanske något billigre vid snabb affär. maial ert nummer vid intresse så hör jag av mig. /Thomas
Välrenommerade svenska företaget Audio Pro har tillverkat dessa ståtliga högtalare med en högkvalitativ pianolackfinish. Pelarhögtalaren Audio Pro Image 44 spelar med ett mycket klart och fint ljud. Den passar lika bra till HiFi som till surroundljud. Länk till prisjakt: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=16471 Audio Pro Image 22 centerhögtalare har likadana högtalarelement som Image 44 för perfekt klangmatchning, vilket är extra viktigt för fronthögtalarna i ett hemmabiosystem. Länk till prisjakt: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=16470 Skicket på högtalarna är mycket bra, förutom centerhögtalaren som har ett "tillknycklat" element, vilket en viss liten herre i familjen lyckades fixa för ett par år sedan..;) Jag har dock haft den som centerhögtalare sedan dess utan några konstigheter, då den fortfarande fungerar bra. Vidare så har alla högtalare guldpläterade skruvkontakter. Pelarhögtalarna har även justerbara gummifötter. Högtalargaller finns till alla högtalare. Nypriset på Image 44 var 4500 kr och säljes nu för 2000 kr. Centerhögtalaren medföljer då på köpet. Centerhögtalaren säljes ensam för 300 kr (lågt pris på grund av elementet). Inga kartonger finns kvar till pelarhögtalarna, vilket kräver att de hämtas på plats i centrala Lindesberg. Centern kan skickas då kartong finns, men frakten betalas då av köparen. Vid frågor - ring eller maila.
Säljer nu min svarta Audio Pro Porto. Det är en radio och iPod-docka i ett eller som dom själva säger "ett portabelt och uppladdningsbart musiksystem med universell dockning av alla iPod". Den har alltså även ett uppladdningsbart batteri och går att köra utan nätström. Fjärrkontroll samt adaptrar för olika "podar" följer med. Du kan läsa produktbladet här: http://www.audiopro.se/media.php?id_file=1563 Har tyvärr ingen manual eller originalkartong kvar men manualen går att ladda ner här: http://www.audiopro.se/media.php?id_file=1564 Flera bilder hittar du här: http://goo.gl/Jy0MC Pris: 500 kronor Lite dammig men annars i så gott som nyskick. Skickas inte utan hämtas i Farsta, Stockholm. Har du några frågor är det bara att höra av dig :)