Till salu inom: ”

audio innovation 800 rör slutsteg säljes

Tidigare annonser till salu

Integrerad rörförstärkare Audio Innovations Series 300 Konstruerad av Erik Andersson 2 X 10 Watt klass A. 5 Linjeingångar samt 1 Phono (MM/MC) Fungerar klockrent och är mycket gott skick! Riktigt bra drag i de 10 watt/kanal som den avger. Det är tryck i basen vilket kan förvåna med tanke på uteffekten. Detta är alltså en relik för high end folk! Du får naturligtvis lyssna på plats! Skickas ej med tanke på tyngd och rör! Säljes för 2500:- eller högstbjudande. Prutare göres icke besvär, då behåller jag den hellre!
AUDIO INNOVATIONS SERIES 800 Säljer nu min rör förstärkare 2*25 watt med "försteg" volym knappen är lite glapp så de sprakar lite när man justerar ljudet. Sitter hyfsat nya rör i(byttes förra sommaren,plus att dom byte något motstånd som tydligen brukar bli dåligt. DE är ruskigt fint ljud i den!! Skickas helst inte pga vikten, men betalar köparen frakten så kan ja ta lös rören o paketera dom så inget blir skadat!! ha ingen aning om vad en sånhär förstärkare kostar... men ja har för mig att ja betalade 2400 för byte av rören, plus felsökningen varför ljudet lät matt.
Audio Innovations 800 MkII rörslutsteg. Helt utan repor eller andra skavanker. Samtliga kondensatorer i slutsteget förutom elektrolyterna i nätdelen är nya. EL34 i push pull. ECC88 (Tungsram) och PCC88 (Philips) rören är nya sedan i somras, EL34 (JJ Tesla) rören har varit med några år. Inklusive original emballage, manual och schema. Skickas helst inte med anledning av dess höga vikt. Säljes för 3200:- eller bytes mot transistorslutsteg. Steget låter jättebra och är ombyggt med slinga för motkoppling (schema finns).
Nu slumpar jag bort mitt rörslutsteg som är en Audio Innovation Series 200 på 12 Watt ren Klass A. Den har ett fantastiskt kraftfullt och varmt ljud. Jag har inte koll på exakt antal timmar på rören men de är inte spelade speciellt mycket och låter helt OK. Den kan självklart provlyssnas innan köp. Den står oanvänd sedan en tid tillbaka och ett par av gummitassarna saknas (påverkar dock inte funktionen) därav det låga priset.
Audio Innovation 800 rör för- och slutsteg