Till salu inom: ”

audi skrot säljes

Tidigare annonser till salu

ganska rost fri. fel på bilen är följande: startar när den är kall men inte när den är varm vet ej vad som är fel nytt pris är 1500kr ingen som vill ha så går den till skrot Extrauppgifter Märke: Audi Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: 80 1.8 Hästkrafter: 89 Hk I trafik: 1990-05-07 Motorstorlek: 1781 cc Biltyp: Sedan CO2-utsläpp: 176 g/km Färg: Mörkblå
En fin audi quattro Sitter en 2.8l v6 som går fint ca 20100mil fyrhjulsdriven,Diffspärr, elhissar fram , fungerande AC , quattro svart sportklädsel,drag, 16" alufälgar, Tonade rutor, Sitter en dvd /mp-3 spelare i, inte mycke rost(bara ytrost) Det tråkiga: Automatlådan har lagt av, den växlar inte som den ska, endast 3-4:an. Den går att starta och köra , vet inte om lådan har rasat eller om den gått in i felsäkertläge, en ny låda kostar ca 5000 på skroten.
Audi 80 -90 till salu som GDS eller reservdelsbil. Fick 5st 2:or på besiktningen. 1.Lastkännande ventil. 2.Lampa till reg-skylten. 3.Stötdämpare höger bak (glapp i fastsättningen) 4.Bromsslang höger fram (Fästet i fjäderbenet) 5.CO-halt. Nu driver han inte längre, tror att en drivknut har gett sig. Finns tyvärr några "bra att veta" med. Det är många fel på den, men tanken på att köra den till skroten, gör ont! Den är fruktansvärt fin inuti och den startar alltid. Stod hela vintern och allt jag behövde göra, för att få igång den, va att ladda batteriet. Fina sommar och vinterdäck. Ring för mer info. Mvh Henrik.
Bra motor, kass batteri, sommar o vinterdäck. Avställd och obesiktigad. Kör in och besiktiga, tror den går igenom, så har du en billig bil i sommar. Diverse reservdelar medföljer. "Do kompis, sista pris 1500:-" Går till skroten nästa helg om ingen vill ha den!! Extrauppgifter Märke: Audi Drivhjul: Framhjulsdriven Modell: 80 Hästkrafter: 89 Hk I trafik: 1985-07-25 Motorstorlek: 1781 cc Biltyp: Sedan CO2-utsläpp: 174 g/km Färg: Vit
Kombi - 90 Skattad & besiktad t.o.m April -12 Bilen är nästan helt rostfri och rullar som en klocka än. Taklucka, takräcken, dragkrok. Nytt batteri, bromsbelägg, kylare, termostaten och startmotorn bytt under senaste månaderna. Vinterdäck ingår. Nu till de lite tråkiga. Bilen har frontalkrockat och tagit en mindre smäll på lyktorna, kofångare, ena sidoskärmen behöver bytas, (Finns att köpa på skroten ganska billigt). så lite mek till den händige, En gör-det-själv bok får ni givetvis med er.