Till salu inom: ”

audi klocka armbandsur säljes

Audi klocka

Hallstahammar

Tidigare annonser till salu

Har flera klockor och denna kommer då bara bli liggandes! klockan är helt ny, inte ens testad, ligger som synes i sin orginalbox med papper till. En Snygg kronograf klocka med läderarmband, fin klocka med hög kvalite'. En klocka för Audi-entusiasten, eller bara för att inte ha en Klocka som alla andra! Tidslös och diskert med sin lilla Audi-logga. Klockan kostar ny på Audi där den är köpt 2200kr art: 3101300500, säljer den för 1400kr! Maila så ringer jag upp (endast jobbnummer) mvh Andreas
Helt ny och oanvänd original Audi klocka som blivit liggande. Kostade 1779:- ny! 700:- eller bud.
Populära fansklockor för bil och MC-fans. Uppskattad julklapp till dig själv eller till dina vänner. Klockor och bältesskydd AUDI och alla andra märken BIL o MC. Skicka fråga för fler bilder. 169-299 kr inkl frakt.
Populära fansklockor för bil och MC-fans. Uppskattad julklapp till dig själv eller till dina vänner. Klockor och bältesskydd AUDI och alla andra märken BIL o MC. Beställ före 8:e december om du vill vara säker på att klockan är framme före jul. Skicka fråga för fler bilder. 169-299 kr inkl frakt.
Populära fansklockor för bil och MC-fans. Uppskattad julklapp till dig själv eller till dina vänner. Klockor och bältesskydd AUDI och alla andra märken BIL o MC. Beställ före 8:e december om du vill vara säker på att klockan är framme före jul. Skicka fråga för fler bilder och om vilka olika märken och färger som finns. 169-299 kr inkl frakt.