Till salu inom: ”

audi 1.8t renoveringsobjekt säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Har en Audi A4 1,8T -97, den är i behov av lite reperation. Det som behövs åtgärdas är drivaxel(vänster), svetsning av avgasrör. Den går förövrigt bra i motor och låda. Växellådan är bytt förra året. Knappt någon rost på bilen. Säljes som reservdelsbil eller renoveringsobjekt då jag varken har tid eller är i behov av bilen. Slänger även med fina sommardäck på fälg 16" aluminium, samt Kenwood MP3 stereo. Billigare vid snabb affär!
Audi A3 1,8T -99 säljes som reservdelsbil eller renoveringsobjekt på grund av motorhaveri. Några övriga fel finns, bl.a. vibrationer och missljud i kupéfläkt, rutan i förardörren går trögt (clips som behöver bytas) samt rost i nederkant på dörrarna. I övrigt rostfri. Besiktigad i maj -13. På bilen sitter 15 vinterdäck på aluminiumfälgar. Däcken har bara rullat 1,5 vintersäsong. Dessa kan även säljas separat. 17 aluminiumfälgar finns och säljes separat eller ihop med bilen. Pris 6000 kr för allt.
Audi A6 1.8 turbo avant Besiktad till 1apr -14 Elhissar. Elspeglar. Fjärrlås. Motorvärmare saknar dok kabel mellan bil o vägguttaget. Saknar stereo Står på 15" vinterdäck med alufälgar. Det negativa är att det låter från en drivknut. Läckage från avgassystem. Tempmätaren funkar inte (givaren e nog trasig). En spricka i framrutan framför förare. Bilen är fullt körbar används dagligen. Men den går INTE igenom besiktningen med felen ovanför och man vet aldrig om d finns fler. Så den säljs som renoveringsobjekt / reservdelsbil Pris 9500kr bvsa 0723115899 Micke
Audi A4 1.8t med sprotluftsfilter extreme Reservdelsbil eller renoveringsobjekt för den med intresse. säljes pågrund av tidigare fel vid kamremsbyte. Hela motorn är sönder men gick väldigt fint innan felet och en mycket rolig bil att köra. - MS däck, något år gammla. - nytt batteri - Fullt fungerande taklucka - Lite knackigt lås till bakluckan - gick igenom besiktningen felfri 2013-12-31 ABSOLUT SISTA PRIS FÖR PÄRLAN 2000kr
Säljes som renoveringsobjekt/reservdelsbil eftersom motorn har rasat och behöver bytas eller renoveras (en hel del skador på toppen enligt verkstaden). I övrigt är den i fint skick både inne och ute. AC, elhissar, stolsvärme, löstagbart drag osv som allt fungerar. Nybytta sommardäck på alufälg som inte har rullat 50 mil ens. Står på verkstad i Jönköping. Kan inte köras, måste bogseras. 10.000kr eller högst bjudande.