Till salu inom: ”

atv minifyrhjulingar säljes

Tidigare annonser till salu

Rolig leksak för barn: ATV SPEEDY 50 CC säljes för 800:- eller bud. Fyrhjulingen har stått oanvänd 2 år. Nytt avgasrör. Är ca 5-6 år gammal. Går bra förutom att man får rengöra förgasare ibland. Lite småfix t.ex kåpor som är på väg att spricka. Lätt fixat för den händige. Kartong med reservdelsmotor och diverse utbytta prylar medföljer. Reservdelar och annan info. finns på www.swebike.se eller www.motorsweden.se Endast avhämtning.
Access STREAK 100CC VÄGREGGAD NYSKICK Mätarställning: 31 mil Färg: KAWAGRÖN Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, Passar även för 10-15åringarna, som blivit för stora för minifyrhjulingarna, att köra off-road med. Dessa ATV'er är vassa och grymt roliga att köra både på väg och i skogen. Detta är ingen billig Kinesmaskin utan av mycket hög kvalitet, vattenkyld 2-takt med fram och backväxel, nyskick körd 30 mil, besiktad och körklar för väg. Finansiering av hela beloppet till en låg månadskostnad möjligt. Säljes för kunds räkning.
Dirtbike Motor 49cc - Leverans hela Sverige Mätarställning: 0 mil Färg: Silver Typ: Cross/Enduro/Trial Info: Automatisk växellåda, Hemleverans på 1-3 dagar inom hela Sverige! Välj mellan en rad finansieringsalternativ såsom delbetalning, faktura, kortbetalning etc. För mer information, bilder samt tekniska specifikationer se vår hemsida - WWW.MOTORHANDEL.SE - Komplett motor inkl. förgasare, luftfilter samt kopplingshus med inkapslad transmission och 17 kuggars drev (11, 5 standard). Dragstart kåpa i plast. Det finns två standarder av dessa små drev/ kedjor. Denna är den något grövre som är vanligare på nyare minicrossar och ATV. Den tunnare varianten användes tidigare enbart till minimoto och minifyrhjuling.
ATV ATV Barnfyrhjuling 49cc - med Hydraulbrom Mätarställning: 0 mil Färg: blå / vit / röd Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, För mer information samt bilder, besök oss på www.motorhandel.se Omgående leverans inom hela Sverige med DHL alternativt avhämtning direkt från vårt lager. Vi erbjuder bland annat delbetalning upp till 12månader samt faktura. Efter introduktionen av Apollos minicross som håller betydligt högre kvalitet och funktionalitet än konkurrenterna är det även dax att presentera en minifyrhjuling som är unik och förbättrad på flera punkter jämfört med liknande modeller på marknaden. Förbättrad samt utrustad med hydraulisk skivbroms Modellen har en ny ram och svingkonstruktion som gör det betydligt enklare att justera kedjespänningen samt att hållbarheten är bättre. Vidare har den även ställbara stötdämpare runt om och en effektiv och pålitlig hydraulisk skivbroms bak med stålomsmunnen hydraulslang. Framtill hittar vi också ventilerade skivbromsar som går via vajer till höger bromshandtag. Förbättrat styrfäste med ledade styrstag och relativt kraftiga hjulupphängningar gör att fyrhjulingen även klarar lite tyngre förare. Ökad säkerhet Som extra säkerhet finns även ett dödmansgrepp i form av en leash som kan fästas runt armen eller på kroppen. Denna fungerar som en extra dödare och motorn stannar när denna dras ut. Motorn är en pigg och slitstark 2-taktsmotor som har en ny utväxling för att ge bättre styrka och tillräcklig toppfart. Den har även en dragstart i metall samt ett snyggt och funktionellt kedjeskydd. Reglerbar maxgas I övrigt är fyrhjulingn utrustad med tumgas med reglerbar maxgas som enkelt kan ställas med en skruv. 4 tums grovmönstrade däck på aluminiumfälgar samt ett effektivt luftfiler med skumgummi filter inuti plasthållaren. Förgasaren är utrustad med inbyggd bränslekran samt choke och det finns även ett bra bränslefilter monterat som standard. Att fyrhjulingen även har 4 stycken mindre stänkskärmar gör saken inte sämre när m
ATV Barnfyrhjuling 49cc - med Hydraulbrom Mätarställning: 0 mil Färg: blå / vit / röd Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, För mer information samt bilder, besök oss på www.motorhandel.se Omgående leverans inom hela Sverige med DHL alternativt avhämtning direkt från vårt lager. Vi erbjuder bland annat delbetalning upp till 12månader samt faktura. Efter introduktionen av Apollos minicross som håller betydligt högre kvalitet och funktionalitet än konkurrenterna är det även dax att presentera en minifyrhjuling som är unik och förbättrad på flera punkter jämfört med liknande modeller på marknaden. Förbättrad samt utrustad med hydraulisk skivbroms Modellen har en ny ram och svingkonstruktion som gör det betydligt enklare att justera kedjespänningen samt att hållbarheten är bättre. Vidare har den även ställbara stötdämpare runt om och en effektiv och pålitlig hydraulisk skivbroms bak med stålomsmunnen hydraulslang. Framtill hittar vi också ventilerade skivbromsar som går via vajer till höger bromshandtag. Förbättrat styrfäste med ledade styrstag och relativt kraftiga hjulupphängningar gör att fyrhjulingen även klarar lite tyngre förare. Ökad säkerhet Som extra säkerhet finns även ett dödmansgrepp i form av en leash som kan fästas runt armen eller på kroppen. Denna fungerar som en extra dödare och motorn stannar när denna dras ut. Motorn är en pigg och slitstark 2-taktsmotor som har en ny utväxling för att ge bättre styrka och tillräcklig toppfart. Den har även en dragstart i metall samt ett snyggt och funktionellt kedjeskydd. Reglerbar maxgas I övrigt är fyrhjulingn utrustad med tumgas med reglerbar maxgas som enkelt kan ställas med en skruv. 4 tums grovmönstrade däck på aluminiumfälgar samt ett effektivt luftfiler med skumgummi filter inuti plasthållaren. Förgasaren är utrustad med inbyggd bränslekran samt choke och det finns även ett bra bränslefilter monterat som standard. Att fyrhjulingen även har 4 stycken mindre stänkskärmar gör saken inte sämre när man