Till salu inom: ”

atv loncin 110cc halvautomat back säljes

Tidigare annonser till salu

Kraftfull och populär motor från Apollo på 110cc som bl.a används i fyrhjulingar och till hemmabyggen. Motorn har sedvanlig Apollokvalitet och är halvautomat eller semiautomat som det också heter. Detta innebär att det inte finns någon koppling/kopplingsahandtag utan det är bara att släppa lite på gasen och lägga i växlarna. På detta vis blir det oerhört enkelt att manövrera motorn och den fungerar i princip som en helautomat i alla växlarna, det vill säga att om man släpper gasen slutar den driva och går på tomgång. Fördelen med en 3 växlad halvautomat är att den har betydligt bättre styrka i ettans växel samt högre toppfart i treans växel gentemot en helautomat. (jämförelsen gäller liknande motorer som är anpassade för ATV och inte motorer med CVT växellåda som bl.a finns på scootrar). Motorn har ett väldigt attraktivt pris men trots detta går den att jämföra med märken som Loncin eller Lifan när det gäller prestanda och kvalitet. Konstruktionen känns gedigen med kraftig stålcylinder och rejäla fästen att fästa motorn i. På höger sida finns en oljesticka och även ett oljefönster för snabb kontroll av motoroljan. Effekten ligger på ca: 10hk även om 11,56hk är ett vanligt värde som förekommer. 12 Volts elsystem med elstart. Motorn levereras med sidokåpa för drevet, insugsrör med bultar och packningar, samt växelpinne. Drevet som sitter på har 13 tänder och 420 standard.
Loncin 110cc, Halvautomat 3vlx + back I bra skick. Även vuxna sitter bra på den. går som ett skott. 3200kr
Fyrhjuling med Loncin 110cc motor. Elstart. Halvautomat, 3-växlar med back. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Loncin Buyang ATV 110 Mätarställning: 46 mil Färg: Camoblå Typ: 4-hjuling Info: Vägreggad manuell/halvautomat 110cc ATV med riktig dragkrok, grova däck, hastighetsmätare, elstart, 3 växlar framåt och back. Rullat endast 46 mil, levereras nyservad och genomgången. Passar de äldre barnen som kört innan. Finansen fixar vi med Wasakredit AB om så önskas.
ATV Grizzly 110cc Loncin med Back - Skickas Mätarställning: 0 mil Färg: blå Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, Hemleverans på 1-3 dagar inom hela Sverige! Välj mellan en rad finansieringsalternativ såsom delbetalning, faktura, kortbetalning etc. För mer information, bilder samt tekniska specifikationer se vår hemsida - WWW.MOTORHANDEL.SE - ATV Grizzly är en tuff fyrhjuling där designen av plastkåporna har inspirerats av Yamahas populära modeller. Det är en maskin med ett brett användningsområde som passar för både mindre och större förare. Att åka en vuxen och ett barn är också möjligt tack vare den kraftiga konstruktionen, breda sadeln och pakethållaren. Heltäckande fotplattor ger bästa skydd för fötter och ben. Det går även enkelt att strypa gasen / hastigheten på tumgasreglaget vilket är en bra funktion om yngre förare ska köra. Denna version av Grizzly är utrustad med en kraftfull och pålitlig märkesmotor från Loncin som är välkänd för sin höga kvalitet och driftsäkerhet. Motorn är semiatuoumat eller halvautomat som det också heter och detta gör den inte direkt svårare att bemästra än en helautomatisk. Fördelen mot en helautomatisk motor är att denna har högre styrka i låga hastigheter samtidigt som man får betydligt högre toppfart utan att motorn behöver gå på höga varv i treans växel. Alltså är det bara att gasa och bromsa i varje växel. Släpper man gasen stannar fyrhjulingen och motorn går på tomgång. Det finns tre växlar fram och en backväxel som enkelt manövreras med växelspaken. I och med att det är en halvautomat förs växlarna in medan man kör utan någon form av koppling. För att underlätta växlingen finns en tydlig liten display på styret som visar vilken växel som är i. (Visar även neutralläge med bokstaven N som lyser i grön färg, röd färg lyser för R som är backen och 1, 2, 3 för växelval). Modellen har ett brett och högt chassi med dubbla A - armar vilket bidrar till bra framkomlighet i terräng men även bästa stabilitet för att minimera vält risken. Ramen är förstärkt på utsatta ställen och baksvingen är gjord i fyrkantsprofil för bästa styrka och utseende. Hela ramen med gallren är blästrade i mattsvart finish vilket är ovanligt för fyrhjulingar i denna prisklass. Fjädringen bak sköts av en bra stötdämpare med ställbar fjäderspänning. Likaså fram går stötdämparna att justera i hårdhet. Fyrhjulingen är utrustad med 7 tums off road däck samt även en fjärrkontroll med larm. Men denna enhet går det att stänga av fyrhjulingen på avstånd och även aktivera ett enklare typ av stöldlarm som aktiveras när någon rör fyrhjulingen. Grizzly är utrustad med beprövade trumbromsar fram och en rejäl och lättarbetad hydraulisk bakbroms som styrs via vänster handtag. Modellen har 12 volts elsystem med lampor och laddning av batteriet som enkelt nås under sadeln.