Till salu inom: ”

atv klx 125cc back draganordning säljes

Tidigare annonser till salu

ATV KLX 125cc Med Back, Larm o Draganordning Mätarställning: 0 mil Färg: vit eller orange Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, ATV KLX 125cc är en häftig fyrhjuling som passar både små och större förare. Konstruktionen är rejäl och med ett högt och brett chassi tar den sig fram även i svår terräng samt förblir stabil i högre hastigheter. En praktisk och bastant pakethållare ingår samt även en fjärrkontroll med larm. KLX 125cc har ett 12 Volt elsystem precis som de flesta andra ATV:er med fungerande lampor och bromsljus samt ett kraftfullt 6, 5 Ah batteri som är lättåtkomligt under sadeln. Denna modell har en kraftig hydraulisk skivbroms bak som manövreras med höger bromspedal vid fotplattan. Modellen är utrustad med en stark och pålitlig 4-taktsmotor på 125cc med backväxel, halvautomat med 3 växlar + back vilket gör den oerhört enkel att manövrera och fungerar i princip som en helautomat i alla växlarna. Bara att gasa och bromsa med andra ord, släpper man gasen slutar fyrhjulingen att driva och motorn går på tomgång. Man kan även enkelt strypa gasen / hastigheten på tumgasreglaget vilket är en bra funktion om yngre förare ska köra. Motorn är dessutom utrustad med både oljesticka och oljefönser/nivåfönster för att underlätta kontroll/påfyllning.
ATV KLX 125cc - Back, draganordning, Fjärrk Mätarställning: 0 mil Färg: Orange Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, ATV KLX 125cc är en häftig fyrhjuling som passar både små och större förare. Konstruktionen är rejäl och med ett högt och brett chassi tar den sig fram även i svår terräng samt förblir stabil i högre hastigheter. En praktisk och bastant pakethållare ingår samt även en fjärrkontroll med larm. KLX 125cc har ett 12 Volt elsystem precis som de flesta andra ATV:er med fungerande lampor och bromsljus samt ett kraftfullt 6, 5 Ah batteri som är lättåtkomligt under sadeln. Denna modell har en kraftig hydraulisk skivbroms bak som manövreras med höger bromspedal vid fotplattan. Modellen är utrustad med en stark och pålitlig 4-taktsmotor på 125cc med backväxel, halvautomat med 3 växlar + back vilket gör den oerhört enkel att manövrera och fungerar i princip som en helautomat i alla växlarna. Bara att gasa och bromsa med andra ord, släpper man gasen slutar fyrhjulingen att driva och motorn går på tomgång. Man kan även enkelt strypa gasen / hastigheten på tumgasreglaget vilket är en bra funktion om yngre förare ska köra. Motorn är dessutom utrustad med både oljesticka och oljefönser/nivåfönster för att underlätta kontroll/påfyllning.
ATV KLX 125cc med Back, Draganordning o Fjärr Mätarställning: 0 mil Färg: vit eller orange Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, ATV KLX 125cc är en häftig fyrhjuling som passar både små och större förare. Konstruktionen är rejäl och med ett högt och brett chassi tar den sig fram även i svår terräng samt förblir stabil i högre hastigheter. En praktisk och bastant pakethållare ingår samt även en fjärrkontroll med larm. KLX 125cc har ett 12 Volt elsystem precis som de flesta andra ATV:er med fungerande lampor och bromsljus samt ett kraftfullt 6, 5 Ah batteri som är lättåtkomligt under sadeln. Denna modell har en kraftig hydraulisk skivbroms bak som manövreras med höger bromspedal vid fotplattan. Modellen är utrustad med en stark och pålitlig 4-taktsmotor på 125cc med backväxel, halvautomat med 3 växlar + back vilket gör den oerhört enkel att manövrera och fungerar i princip som en helautomat i alla växlarna. Bara att gasa och bromsa med andra ord, släpper man gasen slutar fyrhjulingen att driva och motorn går på tomgång. Man kan även enkelt strypa gasen / hastigheten på tumgasreglaget vilket är en bra funktion om yngre förare ska köra. Motorn är dessutom utrustad med både oljesticka och oljefönser/nivåfönster för att underlätta kontroll/påfyllning.
ATV KLX 125cc med Back, draganordning o Fjärr Mätarställning: 0 mil Färg: Orange eller vit Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, ATV KLX 125cc är en häftig fyrhjuling som passar både små och större förare. Konstruktionen är rejäl och med ett högt och brett chassi tar den sig fram även i svår terräng samt förblir stabil i högre hastigheter. En praktisk och bastant pakethållare ingår samt även en fjärrkontroll med larm. KLX 125cc har ett 12 Volt elsystem precis som de flesta andra ATV:er med fungerande lampor och bromsljus samt ett kraftfullt 6, 5 Ah batteri som är lättåtkomligt under sadeln. Denna modell har en kraftig hydraulisk skivbroms bak som manövreras med höger bromspedal vid fotplattan. Modellen är utrustad med en stark och pålitlig 4-taktsmotor på 125cc med backväxel, halvautomat med 3 växlar + back vilket gör den oerhört enkel att manövrera och fungerar i princip som en helautomat i alla växlarna. Bara att gasa och bromsa med andra ord, släpper man gasen slutar fyrhjulingen att driva och motorn går på tomgång. Man kan även enkelt strypa gasen / hastigheten på tumgasreglaget vilket är en bra funktion om yngre förare ska köra. Motorn är dessutom utrustad med både oljesticka och oljefönser/nivåfönster för att underlätta kontroll/påfyllning.
ATV 125cc, Draganordning o Fjärrkontroll Mätarställning: 0 mil Färg: vitsvart eller orange Typ: 4-hjuling Info: Automatisk växellåda, ATV KLX 125cc är en häftig fyrhjuling som passar både små och större förare. Konstruktionen är rejäl och med ett högt och brett chassi tar den sig fram även i svår terräng samt förblir stabil i högre hastigheter. En praktisk och bastant pakethållare ingår samt även en fjärrkontroll med larm. KLX 125cc har ett 12 Volt elsystem precis som de flesta andra ATV:er med fungerande lampor och bromsljus samt ett kraftfullt 6, 5 Ah batteri som är lättåtkomligt under sadeln. Denna modell har en kraftig hydraulisk skivbroms bak som manövreras med höger bromspedal vid fotplattan. Modellen är utrustad med en stark och pålitlig 4-taktsmotor på 125cc med backväxel, halvautomat med 3 växlar + back vilket gör den oerhört enkel att manövrera och fungerar i princip som en helautomat i alla växlarna. Bara att gasa och bromsa med andra ord, släpper man gasen slutar fyrhjulingen att driva och motorn går på tomgång. Man kan även enkelt strypa gasen / hastigheten på tumgasreglaget vilket är en bra funktion om yngre förare ska köra. Motorn är dessutom utrustad med både oljesticka och oljefönser/nivåfönster för att underlätta kontroll/påfyllning.