Till salu inom: ”

atv kazuma falcon 150cc billig säljes

Tidigare annonser till salu

Kazuma Falcon 150 cc årsmodell 2007 Den har endast gått 7 mil = mycket fint skick Lite fakta Elstart Automat med fram och backväxel Ljus,bromsljus, tuta allt fungerar Lättstartad och lättkörd Den är i mellan storlek Passar ungdom som vuxen Kan hjälpa till med transport inom rimligt avstånd Pris:7900kr priset går att diskutera atv fyrhjuling terrängfordon 4hjuling 4-hjuling
Hej Har lite ATV 'prylar' till salu. En Kazuma Falcon som saknar tändningslås( har stått ute i vinter), samt en Lonting som inte ger gnista på stiftet. Båda 150cc. Jag köpte själv dessa för att fixa till för mycket mer pengar, men tiden räcker inte till och garaget är för litet. Priset är för båda, eller ge bud på plats. De ska bort Årsmodell okända MVH Lars
Hög så även vuxen kan köra den och med ställbar gas för dom yngre. Motor: Fyrtakt, encylindrig, luftkyld 10hk Växellåda: Automatisk CVT (F/N/B) Startanordning: Elstart Tändsystem: CDI Tank: 5,5 L Broms fram: Dubbel skivbroms Broms bak: Skivbroms Parkbroms : Ja Nytt batteri Lysen fram & bak Monterat större däck bak för bättre markfrigång , original medföljer. Endast gått 36km Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer vår ATV som är knappt använd. Den är köpt på ÖoB på Öland och har stått i sommarstugan. Är i Ny skick. Finns i färjestaden. Obs: Läser inte mail!
Falcon Kazuma 150cc Batteri defekt Backväxel funkar ej i övrigt bra skick. Ny ljuddämpare Variatordrift Årsmodell okänd.